Scarlett Johansson, una dintre tinerele actrite care si-a castigat locul pe firmamentul Hollywood-ian, s-a apucat de cantat. Albumul "Anywhere I Lay My Head" va fi lansat pe 20 mai, dar single-ul "Falling Down", un cover dupa melodia lui Tom Waits pe care senzuala blondina il interpreteaza impreuna cu David Bowie, a aparut ieri, 29.04.08, pe Net.

Scarlett Johansson: Cum te astepti ca altii sa te iubeasca daca nici macar tu nu te iubesti?

Scarlett Johansson a lucrat cu Woody Allen, de doua ori chiar (pentru "Match Point" si "Scoop"), a intrat in vizorul cinefililor cu aclamatul "Lost in Translation", debutul regizoral al Sofiei Coppola, si i se prefigureaza un viitor cel putin la fel de spectaculos, in materie de cinema.

Scarlet JohanssonInsa iata ca tanara de 23 de ani nu vrea cu nici un pret sa se plafoneze: in loc sa se culce pe-o ureche asteptand sa-i cada roluri suculente-n poala, ea a pus la cale o incursiune pe taramul muzicii. Si nu vorbim de rolul sau in videoclipul lui Justin Timberlake "What Goes Around Comes Around", ci de un proiect propriu si personal al frumoasei New-York-eze. Scarlett a inceput sa lucreze la un album de cover-uri de-ale lui Tom Waits, de care nu a fost insa prea mandra: "Era o varza. Daca m-as fi inversunat sa lucrez singura la el, as fi scos un album sentimental, dar nimic mai mult."

Asa ca l-a cooptat pe David Sitek (membru al formatiei TV on the Radio) pentru a-i da o mana de ajutor. "Cand mi-a venit ideea sa fac un album cu cantece de-ale lui Tom Waits, inainte sa-l fi cunoscut pe Dave [Sitek], cineva mi-a sugerat sa cant "Falling Down", declara Johansson pentru Spinner.com. "Dar mi-a intrat in cap ca ar fi fost ceva de prost gust, pentru ca are versul ala despre 'Scarlett si cu mine'. Dar David nici nu observase chestia asta. Cand i-am atras atentia, potrivirea i s-a parut extraordinara si de-atunci incolo nici nu m-am mai gandid la aspectul asta. Am fost ceva gen 'Da, hai sa-i dam drumul'."

Asa se face ca Scarlett iese acum la rampa cu "Falling Down" (cover dupa melodia cu acelasi nume de pe albumul "Big Time" (1988) semnat Tom Waits) unde e acompaniata pe fundal de inimitabilele sonoritati ale lui David Bowie. Puteti urmari videoclipul mai jos, iar fateta actoriceasca a lui Scarlett revine pe ecranele romanesti in august, cand vom avea parte de somptuosul film de epoca "The Other Boleyn Girl".


Sursa: MovieBox.ro

Foto: Sgt. Bryson K. Jones, Wikipedia

Scarlett Johansson a nascut o fetita. Ce nume dragut i-a ales!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: