Setari Cookie-uri

Scarlett Johansson canta!

Scarlett Johansson, una dintre tinerele actrite care si-a castigat locul pe firmamentul Hollywood-ian, s-a apucat de cantat. Albumul "Anywhere I Lay My Head" va fi lansat pe 20 mai, dar single-ul "Falling Down", un cover dupa melodia lui Tom Waits pe care senzuala blondina il interpreteaza impreuna cu David Bowie, a aparut ieri, 29.04.08, pe Net.

Asa ca l-a cooptat pe David Sitek (membru al formatiei TV on the Radio) pentru a-i da o mana de ajutor. "Cand mi-a venit ideea sa fac un album cu cantece de-ale lui Tom Waits, inainte sa-l fi cunoscut pe Dave [Sitek], cineva mi-a sugerat sa cant "Falling Down", declara Johansson pentru Spinner.com. "Dar mi-a intrat in cap ca ar fi fost ceva de prost gust, pentru ca are versul ala despre 'Scarlett si cu mine'. Dar David nici nu observase chestia asta. Cand i-am atras atentia, potrivirea i s-a parut extraordinara si de-atunci incolo nici nu m-am mai gandid la aspectul asta. Am fost ceva gen 'Da, hai sa-i dam drumul'."

Asa se face ca Scarlett iese acum la rampa cu "Falling Down" (cover dupa melodia cu acelasi nume de pe albumul "Big Time" (1988) semnat Tom Waits) unde e acompaniata pe fundal de inimitabilele sonoritati ale lui David Bowie. Puteti urmari videoclipul mai jos, iar fateta actoriceasca a lui Scarlett revine pe ecranele romanesti in august, cand vom avea parte de somptuosul film de epoca "The Other Boleyn Girl".


Sursa: MovieBox.ro

Foto: Sgt. Bryson K. Jones, Wikipedia

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.