Setari Cookie-uri

Longer and stronger

ASTOR aduce o tehnologie inovatoare prin utilizarea elementelor de baza din compozitia unghiei - calciul si cheratina - in formula senzatioala a unui lac de unghii glamour chic. LYCRA LONGER&STRONGER se ridica la inaltimea promisiunilor facute si chiar mai mult. In primul rand este chic si dureaza muuuuult timp. Ajuta la fortificarea unghiilor si la intarirea lor*. Si ajuta unghiile in procesul de crestere. Gata cu promisiunile! Acum poti avea beneficiile culorilor superbe si ale ingrijirii la tehnologie inalta.

ASTOR aduce o tehnologie inovatoare prin utilizarea elementelor de baza din compozitia unghiei - calciul si cheratina - in formula senzatioala a unui lac de unghii glamour – chic. LYCRA® LONGER&STRONGER se ridica la inaltimea promisiunilor facute si chiar mai mult. In primul rand este chic si dureaza muuuuult timp. Ajuta la fortificarea unghiilor si la intarirea lor*. Si ajuta unghiile in procesul de crestere. Gata cu promisiunile! Acum poti avea beneficiile culorilor superbe si ale ingrijirii la tehnologie inalta.

O noua formula cu un complex de Calciu si Cheratina

Datorita faptului ca unghiile noastre contin doua elemente esentiale: calciu si cheratina, specialistii ASTOR au folosit aceste doua elemente pentru a dezvolta o formula unica inovatoare. Calciu pentru a intari unghiile, cheratina pentru a le asigura o crestere sanatoasa.

Rezultatele? Noul lac de unghii ajuta unghiile sa devina cu 40% mai puternice si cu 15% mai lungi*. Aceasta noua formula adera foarte bine la suprafata unghiilor astfel incat ele sa devina mai groase si mai tari ( in comparatie cu unghiile naturale).

Culoare care rezista pana la 10 zile datorita tehnologiei LYCRA®

Cand culorile sunt atat de uimitoare, vrei ca ele sa dureze la nesfarsit. Acest lucru se intampla datorita fibrelor flexibile de LYCRA® - care le confera rezistenta sporita la socuri si exfoliere.

Expertiza unica a culorilor de la ASTOR

ASTOR isi intareste reputatia sa in ceea ce priveste expertiza asupra culorilor si transpune cele mai noi trenduri in cele mai la moda prêt-a-porter nuante, inlusiv 13 nou-noute. Nuante sexy-chic: Deep Red, Purple Dream, Velvet Parma si ultra sofisticata gama VIP Black, Brown, Red si altele.

ASTOR LONGER&STRONGER – pentru unghii sexy-chic, mai puternice si mai lungi cu care sa te mandresti.

Lacul de unghii ASTOR LYCRA® LONGER&STRONGER dispune de o noua formula cu calciu si cheratina, care intareste* unghiile astfel incat ele sa creasca mai lungi. In plus fata de efectul glamour, aceasta tehnologie inovatoare asigura:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.