Setari Cookie-uri

Colectiile de anul viitor, prezentate in avanpremiera la Budapesta

O invitatie unica pentru cumparatorii din Europa Centrala: peste 160 de companii din Hong Kong si Canton isi prezinta exponatele la Lifestyle Expo in Budapesta

O invitatie unica pentru cumparatorii din Europa Centrala: peste 160 de companii din Hong Kong si Canton isi prezinta exponatele la Lifestyle Expo in Budapesta

Intre 15 si 17 septembrie, uriasul complex SYMA Sport and Event Center din Budapesta se va transforma intr-un elegant centru comercial, cu mii de produse de lifestyle de cea mai inalta calitate din Hong Kong si Canton, deschis atat comerciantilor din Europa Centrala si de Est cat si publicului larg. Organizatorii, Consiliul pentru Dezvoltare Comerciala din Hong Kong si Departamentul de Comert Exterior din provincia Guandong, vor prezenta o gama extrem de variata de produse de lifestyle din colectiile de anul viitor, la un excelent raport calitate-pret.

Lifestyle Expo prezinta consumatorilor din Ungaria si din regiune tendinte si produse de ultima ora, de la tinute de seara si rochii de mireasa la difuzoare pentru iPOD, de la echipament sportiv la telefoane mobile, de la ochelari de marca la servicii de portelan si aparate de cafea personalizate.

portelan La categoria electronice si telecomunicatii vor fi expuse playere MP3 si MP4, statii de conectare MP3 care se adapteaza la diferitele stiluri de mobilier, telefoane mobile, aparate radio cu internet wireless, sisteme audio pentru automobile, precum si rame foto digitale si gadget-uri amuzante, cum ar fi ventilatoarele cu conectare USB.

Din gama de cadouri si articole pentru casa, companiile din Hong Kong si Canton ofera produse din materiale moderne, cu un design original, care se inscriu in linia celor mai noi tendinte in domeniu pe plan mondial. In prezent, tot mai multi consumatori renunta la a mai achizitiona servicii complete de portelan. Pentru a obtine nota dorita de lux in propria locuinta, ei recurg la noi solutii: articole individuale sau seturi cu un numar restrans de piese, fin decorate, se imbina cu o vesela simpla, alba, pentru a obtine efecte originale. Decoratiunile unice, rafinate, si motivele florale aduc pata de culoare dorita.

In domeniul jucariilor, produsele animate si cele care permit interactiune online devin tot mai populare in Asia si in Europa. Copiii invata sa cante si sa citeasca notele cu ajutorul unor jucarii muzicale, iar jucariile inspirate din stiinta si natura le permit sa creeze experimente fascinante, de la cele mai simple, cum ar fi formarea baloanelor, la cele mai complexe, legate de activitatea vulcanilor. La expozitia de la Budapesta va putea fi gasit de asemenea si clasicul ursulet de plus, alaturi de alte jucariile similare, care continua sa se afle pe lista preferintelor multor copii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.