Setari Cookie-uri

Colectiile de anul viitor, prezentate in avanpremiera la Budapesta

O invitatie unica pentru cumparatorii din Europa Centrala: peste 160 de companii din Hong Kong si Canton isi prezinta exponatele la Lifestyle Expo in Budapesta

In lumea internationala a modei, creatorii din Hong Kong si Canton devin din ce in ce mai cunoscuti. Acestia imbina influentele din Orient si Occident si creeaza tinute moderne si rafinate. Designerul Harrison Wong din Hong Kong va fi prezent in Ungaria cu tinutele sic, sofisticate, create pentru celebrul magazin Lafayette 148 din New York.

Lifestyle Expo este realizata cu sprijinul Confederatiei Angajatorilor si Industriasilor Maghiari, al Agentiei pentru Investitii si Dezvoltarea Comertului din Ungaria, al Consiliului pentru Inovatii in Afaceri Ungaria-Hong Kong, al Asociatiei de Afaceri Ungaria-Hong Kong, al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. In primele doua zile, expozitia este deschisa exclusiv reprezentantilor societatilor comerciale, iar in cea de-a treia zi este asteptat si publicul larg. Accesul la Lifestyle Expo este gratuit. Expozitia este deschisa intre orele 10:00 si 18:00, pe 15 si 16 septembrie, si intre 10:00 si 15:00 pe 17 septembrie.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.