Setari Cookie-uri

Inelul cu Diamant isi cauta o noua castigatoare

Creativii companiei independente de productie, Mamitzu Productions, invita telespectatorii sa se intalneasca pe Euforia TV, incepand cu data de 9 august, cu noile concurente ale celei de a doua serii a emisiunii Inelul cu Diamant.

Creativii companiei independente de productie, Mamitzu Productions, invita telespectatorii sa se intalneasca pe Euforia TV, incepand cu data de 9 august, cu noile concurente ale celei de a doua serii a emisiunii Inelul cu Diamant.

Fetele se vor lupta timp de 5 saptamani pentru un Inel cu Diamant in valoare de 11.000 de euro, oferit de un milionar italian, Max Luciani. Max este burlac, bogat si dornic sa cunoasca fata perfecta careia sa ii inmaneze la marea finala din 6 septembrie Inelul cu Diamant.

Castigatoarea Inelului va semna, de asemenea, un contract de un an cu compania Adesgo, devenind imaginea unei linii de ciorapi Diamond.

„Prima editie a Inelului a fost cea mai urmarita emisiune de sambata a postului Euforia TV, ceea ce ne-a dat incredere sa realizam cea de-a doua serie a reality show-ului. Dorinta noastra este sa demonstram ca o tanara obisnuita poate deveni castigatoarea Inelului cu Diamant, ca isi poate schimba viata intr-o poveste de vis”, afirma Monica Mihai, cea care conduce Mamitzu Productions.

Cristi Pascu, prezentatorul concursului si presedinte al juriului, crede ca „seria a doua va fi una si mai reusita, mai haioasa, concurentele fiind mult mai bine pregatite iar Max este un tip plin de umor”.

Pentru Inelul cu Diamant au fost alese sa se lupte si de aceasta data tot 10 fete obisnuite, necunoscute publicului, frumoase, ambitioase si inteligente, alese dintr-un numar de 100 din intreaga tara.

La fel ca la prima editie a concursului, realizatorii de la Mamitzu Productions nu au fost lipsiti de momente fierbinti.

„Desi am ales zece concurente, am inceput filmarile doar cu noua, a declarat Monica Mihai. Chiar daca a fost prezenta la toate pregatirile, una dintre cele zece fete a ales ca, in noaptea dinaintea inceperii filmarilor, dupa ce a repetat sarguincios cu intreaga echipa, sa fuga cu iubitul ei in dorinta de a se casatori cu acesta. Mama ei ne-a sunat disperata si ne-a povestit cum i-a fugit fata de acasa, precizand ca momentul a fost ales strategic, chiar in ziua in care tatal fetei a fost nevoit sa plece intr-o delegatie”.

La inceput fetele se vor „confrunta” cu propria greutate, milionarul pornind la vanatoarea de kilograme in plus avand drept arma un banal dar temut centimetru. A doua editie va fi cea a talentelor artistice, urmatoarea fiind, printre altele, cea a testului de personalitate, pentru ca cea de a patra sa dea fetelor posibilitatea sa-si faca cunoscut propriul vis dar si cat de bine cunosc codul bunelor maniere. Tensiunea concursului va deveni maxima in ultima editie, in cadrul probei de defilare in rochie de mireasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.