Setari Cookie-uri

Him & Her: David si Victoria Beckham

Experimenteaza esenta unui stil si a unei viziuni clasice. David si Victoria Beckham iti prezinta noul lor parfum duo: Signature for Him si Signature for Her, disponibil incepand cu luna septembrie 2008.

Experimenteaza esenta unui stil si a unei viziuni clasice. David si Victoria Beckham iti prezinta noul lor parfum duo: Signature for Him si Signature for Her, disponibil incepand cu luna septembrie 2008.

Simboluri absolute ale stilului sofisticat si glamour, David si Victoria au devenit cel mai celebru cuplu aspirational al momentului. Succesul incredibil pe care il au impreuna in intreaga lume se datoreaza felului in care pasiunile si calitatile lor individuale se completeaza. Signature, parfumurile lor in varianta masculina si feminina, sunt o celebrare a imaginii si atitudinii care fac ca acest cuplu sa fie adorat.

Rezultatul acestei combinatii sunt doua parfumuri unice si in acelasi timp armonioase, expresii fidele ale parteneriatului Beckham – unul profund masculin, celalalt ultra-feminin, ambele extrem de senzuale.

Victoria si David Beckham vorbesc despre parfumul lor: “Am vrut ca Signature sa reflecte pasiunile diverse care coexista in toate relatiile reusite de cuplu. Acest parfum duo este expresia personalitatilor noastre individuale, dar reda si puterea legaturii dintre noi.”

Signature For Him

Charismatic, sigur pe sine si hotarat, David este cunoscut in toata lumea ca unul dintre cei mai interesanti sportivi. Signature for Him reda imaginea lui despre viziune, ambitie si masculinitate, toate adunate intr-un parfum fresh-oriental cu note lemnoase, care emana eleganta.

Parfumul se deschide cu o nota moderna si energizanta, data de prospetimea mandarinelor; pepenele verde surprinde caldura solara, in timp ce intensitatea aromelor marine trezeste simturile.

In inima parfumului, lantana proaspata – o planta tropicala aromatica inflorita – se imbina cu esenta eleganta de chiparos pentru a crea senzatia de masculinitate extrema. Impreuna cu nota condimentata de ienupar, aceste tonuri de mijloc au un efect magnetic, care seduce.

In final, notele de baza iti vor dezvalui o textura extrem de bogata si sofisticata, compusa din muschiul luxos, senzuala ambra alba si patchouli, alese special si dozate in asa fel incat sa dea acestui parfum o nota de distinctie.

Parfumier: Beatrice Piquet ,IFF

Signature For Her
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.