Setari Cookie-uri

Him & Her: David si Victoria Beckham

Experimenteaza esenta unui stil si a unei viziuni clasice. David si Victoria Beckham iti prezinta noul lor parfum duo: Signature for Him si Signature for Her, disponibil incepand cu luna septembrie 2008.

Ambasadoare a modei si icon international in materie de stil, Victoria este un trendsetter chic si glamouros. Signature for Her surprinde esenta flerului ei innascut pentru moda, a femininitatii si fortei delicate – care compun imaginea ei – intr-un parfum fructat-floral, cu note orientale pline de seductie.

Parfumul se deschide cu note de top dulci, de floare de anason si mar caramelizat, care ademenesc simturile. Urmeaza nucleul floral, creat in jurul unui buchet seducator de orhidee exotica si heliotrop, combinat cu note calde de vanilie.

La baza, ti se dezvaluie note senzuale de patchouli, ambra si mosc, care confera parfumului o nuanta sofisticata si chic, element esential al imaginii Victoriei Beckham.

Parfumier: Sylvie Fischer, Takasago

Stilul Signature

Eleganta parfumurilor Signature se reflecta si in sticlutele cu un design inovator si extrem de estetic, ce sugereaza experienta luxului veritabil.

Sticluta lui Signature For Him este exemplara pentru simplitate, puritate si stilul masculin. Combinatia uluitoare dintre flaconul de sticla si capacul de metal, impreuna cu forma distinctiva, fac din folosirea parfumului o adevarata placere. Sticla transparenta pune in valoare lichidul in nuanta lila, amintind astfel de imaginea moderna si nonconformista a lui David. Simbolul embosat pe partea din spate a sticlei iese in evidenta si ii ofera o calitate tactila, indemnand privitorul sa o atinga. Placuta argintie de pe centrul flaconului poarta blazonul sofisticat al familiei Beckham si creeaza o impresie subtila de eleganta.

Sticluta parfumului Signature For Him este ambalata intr-o cutie de carton de calitate exceptionala, care dubleaza textura unica a acesteia prin nuantele calde, masculine, de violet cenusiu, cu un finish satinat. Pentru ca are aplicata aceeasi placuta metalica impresionanta, cu logo-ul DVB imprimat din interior, cutia este si ea expresia perfecta a stilului inconfundabil al lui David.

Sticluta apei de toaleta For Her completeaza corespondentul ei masculin printr-o imagine ultra-feminina. Flaconul din sticla excelent finisata contine parfumul de un roz delicat si are un dop metalic la fel de spectaculos, ceea ce ii da un aspect de eleganta atemporala, dar si de chic contemporan – stilul recunoscut al Victoriei. Silueta unei orhidee delicate pe partea din spate a sticlei ii aduce o nota de distinctie in plus. La fel ca Signature for Him, sticla variantei feminine este marcata cu placuta metalica purtand blazonul DVB, simbolul unei lumi a luxului.

Sticluta For Her este ambalata intr-o cutie de carton de un roz intens, decorata cu imaginea aceleiasi orhidee si finisata cu un efect satinat. Impresionanta placuta metalica embosata si logo-ul DVB discret imprimat pe interiorul cutiei completeaza look-ul chic, feminin, al acesteia.

Designerul ambalajului: Lutz Herrmann


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.