Setari Cookie-uri

Nelly se reintoarce cu Brass Knuckles!

Cu peste 30 de albume vandute in intreaga lume, artistul nu se da in laturi de la nimic pe cel de-al cincilea album de studio al sau!

Cu peste 30 de albume vandute in intreaga lume, artistul nu se da in laturi de la nimic pe cel de-al cincilea album de studio al sau!

Superstar-ul NELLY laseaza cel de-al cincilea album de studio al sau, Brass Knuckles, pe 16 septembrie 2008 la casa de discuri Derrty ENT/Universal Motown Records. Rapper-ul devenit actor si om de afaceri incepe deasemenea si noul sau turneu mondial “The Story of Brass Knuckles” cu un prim concert in Los Angeles.

Originar din St. Louis, artistul care a vandut pana acum nu mai putin de 30 de milioane de discuri, a realizat acest album cu ambitie si creativitate, in acelasi stil care l-a facut celebru. NELLY nu a lasat nimic la voia intamplarii cu acest nou material, comentand: „Nimeni nu iti va da nimic, trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce iti doresti. Trebuie sa continui sa insisti”. La acest album i se alatura o lista impresionanta de artisti printre care Usher, Pharrell, Akon, Ciara, Chuck D, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Ashanti, St. Lunatics si noua stea a muzicii R&B de la casa de discuri Derrty ENT, Avery Storm.

Noul single Body On Me de pe albumul BRASS KNUCKLES continua sa urce in topurile de single-uri si videoclipuri. Piesa este un featuring cu Akon si Ashanti si reuseste sa pastreze stilul caracteristic al artistului, predominand ritmurile antrenante si reusind astfel sa se mentina in Top 10. Vidoeclipul somptuos, care evidentiaza viata buna a celor din Las Vegas, prietenii si anturajul acestora, a reusit sa stranga peste sase miloane de vizionari pe YouTube.

Alte piese care merita amintite de pe album sunt Long Night, featuring Usher, Self-Esteem, o piesa care te invata sa fii mandru de ceea ce esti si care il are ca invitat pe Chuck D de la legendara formatie hip hop, Public Enemy. Nu trebuie uitata nici Let It Go, un duet cu Pharrell. Albumul include si single-ul de debut Party People, o colaborare cu diva muzicii pop, Fergie. Si videoclipul de la Party People este un adevarat hit pe YouTube cu peste 9 milioane de accesari.

Album precedent al artistului,lansat in varianta dubla, Sweat and Suit, s-a vandut in peste sase milioane de exemplare si a reusit sa il transforme pe Nelly in primul artist din istorie care a intrat direct pe locul 1 si 2 cu noile sale materiale. Hit-urile care i-au adus premii Grammy, Hot in Herre si Dilemma au fost piese ce au ajuns number one una dupa alta, petrecand peste 17 saptamani in fruntea clasamentului Billboard. Nelly a jucat si in remake-ul filmului The Longest Yard si a fost si producatorul executiv al coloanei sonore a filmului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.