Setari Cookie-uri

Nelly se reintoarce cu Brass Knuckles!

Cu peste 30 de albume vandute in intreaga lume, artistul nu se da in laturi de la nimic pe cel de-al cincilea album de studio al sau!

NELLY este presedinte al label-ului pe care l-a fondat, Derrty Entertainment, si a lansat doua linii vestimentare de succes: Apple Bottoms si Vokal, si a conceput prima bautura enegizanta 100% naturala – Pimp Juice. Este co-proprietar al echipei de basket Charlotte Bobcats si a deschis recent un bar cu tematica sportiva in St. Louis.

Sustinator al cauzelor umanitare, NELLY a pus bazele a doua fundatii caritabile, 4 Sho 4 Kids, (www.4sho4kids.org) dedicata imbunatatirii calitatii vietii copiilor cu dizabilitati (cu precadere cei cu sindromul Down) si celor nascuti cu dependenta de droguri; si Jes Us 4 Jackie, (www.jesus4jackie.com), lansata pentru a-i familiariza pe cetatentii de culoare din Statele Unite in legatura cu donatiile in vederea realizarii transplanturilor de maduva osoasa si celule stem. Aceasta organizatie a reusit pana acum sa salveze numai putin de opt vieti multumita donatorilor de maduva implicati in acest program.

Nelly va fi prezent in aceasta saptamana la cele mai importante show-uri TV de peste Ocean: Tonight Show cu Jay Leno, The Ellen DeGeneres Show si Jimmy Kimmel Live. Rapper-ul porneste si intr-un turneu national de promovare a noului album, cu un prim concert in Los Angeles.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.