Scapa de umezeala din incaperi

Scapa de umezeala din incaperi
Kudika
3 Octombrie 2008

Henkel comercializeaza pe piata din Romania, sub marca CERESIT, un nou absorbant de umiditate pentru incaperi care foloseste tehnologia PowerTAB. Fata de sistemele obisnuite, PowerTAB reduce excesul de umiditate din incaperi printr-o tableta activa din clorura de calciu. Absorbantul poate fi utilizat atat in incaperile cu umiditate excesiva (bucatarie sau baie), cat si camere care in aparenta sunt uscate. Folosirea constanta a sistemului previne condensul, alergiile provocate de umezeala, mirosurile neplacute si scorojirea peretilor.

Henkel comercializeaza pe piata din Romania, sub marca CERESIT, un nou absorbant de umiditate pentru incaperi care foloseste tehnologia PowerTAB. Fata de sistemele obisnuite, PowerTAB reduce excesul de umiditate din incaperi printr-o tableta activa din clorura de calciu. Absorbantul poate fi utilizat atat in incaperile cu umiditate excesiva (bucatarie sau baie), cat si camere care in aparenta sunt “uscate”. Folosirea constanta a sistemului previne condensul, alergiile provocate de umezeala, mirosurile neplacute si scorojirea peretilor.

Eficienta sistemului poate fi probata in doar cateva ore de la instalare, cand pot aparea primele picaturi de apa pe suprafata tabletei. Produsele clasice, care nu folosesc substanta activa sub forma de tablete, actioneaza mai greu in timp, primele rezultate putand fi observate abia in cateva zile. Tabletele de clorura de calciu sunt ambalate cate doua bucati de 500 de grame/cutie. Pentru o tableta functionarea este garantata doua luni, in incaperi de maximum 20 de mp.

Absorbantul de umiditate CERESIT poate fi achizitionat din marile centre comerciale la un pret de aproximativ 35 de RON (o tableta inclusa), la care se adauga pretul tabletelor de rezerva.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: