Setari Cookie-uri

Lansarea Calendarului Lavazza 2009

Marti, 14 octombrie, la vila Miani din Roma, Lavazza a lansat a 17-a editie a calendarului sau. Tema calendarului - The Italian Espresso Experience - a insemnat punerea in scena a unui eveniment dedicat stilului Italian. Regizat de Academia Teatrului Scala evenimentul de lansare a fost un spectacol de neuitat.

Lansarea Calendarului Lavazza 2009 : ”The Italian Espresso Experience”
Spiritul Italiei surprins de fotografa Annie Leibovitz

Marti, 14 octombrie, la vila Miani din Roma, Lavazza a lansat a 17-a editie a calendarului sau. Tema calendarului - ”The Italian Espresso Experience” - a insemnat punerea in scena a unui eveniment dedicat stilului Italian. Regizat de Academia Teatrului Scala evenimentul de lansare a fost un spectacol de neuitat.

Pentru a sarbatori experienta, calitatea, creativitatea si espresso-ul italian, Lavazza a strans la un loc un numar mare de talente autohtone. In afara de parteneriatul cu Academia Teatrului Scala, spectacolul a fost completat de un moment sustinut de pianistul Giovanni Allevi. Printre invitatii de onoare s-au numarat celebra fotografa Annie Leibovitz, creatoarea calendarului, si modelele Eva Riccobono, Alessia Piovan, Gilda Sansone si Kate Ballo.

Locatia a fost vila Miani, iar fotografiile facute de Annie Leibovitz pentru calendarul 2009 au fost expuse in timpul show-ului.

Principala tema a serii - stilul italian - a fost aceeasi cu cea aleasa de Annie Leibovitz pentru calendarul Lavazza, in timp ce prezenta talentelor italiene din diferite domenii a adaugat un spirit deosebit intregului eveniment.

Vila Miani, celebra pentru vederea sa magnifica asupra Romei, a fost transformata intr-o scena, reprezentand toate orasele prezentate in calendar. A fost o calatorie prin orasele Italiei, ale caror legenda, arta, cinematografie şi cultura au creat simbolurile pentru care Italia este atat de faimoasa pe plan mondial si care au fost atat de bine interpretate de Annie Leibovitz.

Lavazza a fost asistata la aceasta sarbatoare a realizarilor italiene remarcabile de catre Academia Teatrului Scala, pentru care maiestria si talentul creativ sunt principalele elemente - elemente care disting stilul italian in fiecare colt al lumii. Tinerii artisti si designeri talentati ai academiei, sub indrumarea maestrului Angelo Sala, care lucrează alaturi de experti de la Scala din Milano, au produs un spectacol demn de orice productie Scala.

Desenat de mana cu iscusinta si studiat pana la cel mai mic detaliu de catre tinerii scenografi, “teatrul” Lavazza si-a primit oaspetii si i-a invaluit intr-o atmosfera ireala, teatrala, pe care numai Italia o poate oferi. Scopul a fost acela de a pune accentul pe talentul si stilul fotografei, care a adaugat o tusa teatrala fotografiilor pentru Calendar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.