Setari Cookie-uri

Lansarea Calendarului Lavazza 2009

Marti, 14 octombrie, la vila Miani din Roma, Lavazza a lansat a 17-a editie a calendarului sau. Tema calendarului - The Italian Espresso Experience - a insemnat punerea in scena a unui eveniment dedicat stilului Italian. Regizat de Academia Teatrului Scala evenimentul de lansare a fost un spectacol de neuitat.

Pentru oaspetii chemati sa sarbatoreasca Calendarul, adevarata “Experienta a Espresso-ului Italian” a inceput in timpul lansarii internationale de presa cu prestatia unui invitat vedeta. Faimosul pianist Giovanni Allevi este unul dintre cei mai buni compozitori contemporani de pe scena internationala. Compozitiile sale, care au ajutat la stabilirea unui standard pentru un nou stil de muzica clasica contemporana, au contribuit la transformarea serii intr-un eveniment magic.

Oaspetii au fost invitati apoi sa se bucure de atmosfera plina de viata, variata si dinamica, la fel ca miile de fete ale tarii pe care o cunoastem si o iubim, incarcata de pasiunea italiana portretizata de Annie Leibovitz. In primul rand, au putut sa deguste o experienta multi-senzoriala: haute cuisine si creativitatea au fost temele serii, cu intentia de a sarbatori adevaratul protagonist, espresso-ul Italian autentic!

Cafeaua Lavazza reprezinta spiritul creativ pentru care este faimoasa Italia si aceasta a facut din compania torineza nu numai un lider in sectorul sau, dar i-a dat reputatia de ambasador international al calitatii italiene. Datorita inclinatiei puternice a companiei catre inovatie si creativitate si a tehnicilor dezvoltate de Centrul de Training Lavazza, espresso a fost transformat, prin reinterpretari ale legendarei culturi gastronomice italiene care iti lasa gura apa, in delicatese precum “spaghetti” cu cafea si foarte speciala inghetata cu cafea. Premiatul restaurant “Agata e Romeo” a realizat un meniu care a reprezentant reinterpretarea moderna a celor mai bune mancaruri italienesti.

Camerele de la Villa Miani au fost fiecare transformate in universuri miniaturale, in concordanta cu fotografiile calendarului. Oaspetii au avut posibilitatea de a experimenta lumea de vis a cinematografului, secretele creative ale lumii artistice, un workshop de arta interactiv, un balcon in stilul “Romeo si Julieta”, o trattoria si bacanalele Romei antice.

Fiecare fotografie a fost inconjurata de mica sa lume, cu un decor special proiectat, un meniu variat, muzica si o irezistibila atmosfera, pentru a crea starea de spirit radianta, energetica, a unei calatorii imaginare printre legendele culturale si artistice ale Italiei, atat de frumos interpretate de Annie Leibovitz.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.