Setari Cookie-uri

HP Pavilion, o extensie a personalitatii tale!

Personality is everything in art and poetry spunea Van Goethe, insa Hewlett-Packard vine sa demonstreze ca personalitatea este ingredientul succesului si in cazul tehnologiei. Compania abandoneaza tiparele in care s-au incadrat marii producatori de tehnologie si readuce computerul in viata consumatorilor, ca o extensie a personalitatii lor, sub deviza Computer is Personal Again. Un mix intre tehnologie de ultima generatie, asortata cu elemente de design indraznete si asezonata cu dotarile de entertainment pe care ti le doresti... acesta este cea mai noua tendinta in materie de notebook-uri, adusa in Rominia in aceasta toamna prin colectia HP Pavilion.

• Inovatie lifestyle de la HP
• Design inedit sustinut de tehnologie de varf
• Campanie ampla de lansare a notebook-ului la nivel national


“Personality is everything in art and poetry” spunea Van Goethe, insa Hewlett-Packard vine sa demonstreze ca personalitatea este ingredientul succesului si in cazul tehnologiei. Compania abandoneaza tiparele in care s-au incadrat marii producatori de tehnologie si readuce computerul in viata consumatorilor, ca o extensie a personalitatii lor, sub deviza “Computer is Personal Again”. Un mix intre tehnologie de ultima generatie, asortata cu elemente de design indraznete si asezonata cu dotarile de entertainment pe care ti le doresti... acesta este cea mai noua tendinta in materie de notebook-uri, adusa in Rominia in aceasta toamna prin colectia HP Pavilion.

HP a creat un notebook care isi captiveaza consumatorii prin alaturarea inedita a design-ului deosebit si optiunilor multimedia care imbogatesc experienta consumatorului. Brandul numarul 1 in materie de notebook-uri, HP, ridica constant standardele prin lansarea de noi modele croite pe tiparul mereu schimbator al stilului de viata modern. Consumatorii vor descoperi in HP Pavilion un adevarat accesoriu, care ii va insoti permanent si care le va permite gradul de mobilitate de care au nevoie si care este caracteristic stilului de viata modern.

“ Gama depaseste granitele evaluarii tehnologice si deschide orizontul catre abordarea unui notebook ca un element al personalitatii consumtorului. Gamei Pavilion ii este recunoscut, astfel, locul de companion al omului modern, preocupat de muzica, film si fashion. Este mai mult decat un mijloc tehnologic care te asista in viata de zi cu zi, este un mod de exprimare”, a declarat Erich Chirea, IPG&PSG Marketing Communication Manager.

Dotari de ultima generatie pentru HP Pavilion Dv5

Noul Pavilion de la HP este disponibil consumatorilor in doua versiuni, Dv5 – 1010 si Dv5 – 1040, acestia avand posibilitatea sa isi aleaga tipul de procesor utilizat. Astfel, daca primul dispune de un procesor AMD Athlon x 2 Dual-Core, cel de-al doilea vine echipat cu un procesor Intel Core 2 Duo P7350.

Cu o greutate de 2.65 kg si un aspect metalic, cu linii simple, discrete, notebook-ul HP se constituie intr-un adevarat sistem mobil de entertainment. Camera Web cu microfon integrat permite accesul la o comunicare “fata in fata”, indeplinind si atributiile unui veritabil aparat foto. La acestea se adauga telecomanda mobila si un TV tuner optional, toate concepute sa ofere un plus de confort utilizatorului.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.