Setari Cookie-uri

HP Pavilion, o extensie a personalitatii tale!

Personality is everything in art and poetry spunea Van Goethe, insa Hewlett-Packard vine sa demonstreze ca personalitatea este ingredientul succesului si in cazul tehnologiei. Compania abandoneaza tiparele in care s-au incadrat marii producatori de tehnologie si readuce computerul in viata consumatorilor, ca o extensie a personalitatii lor, sub deviza Computer is Personal Again. Un mix intre tehnologie de ultima generatie, asortata cu elemente de design indraznete si asezonata cu dotarile de entertainment pe care ti le doresti... acesta este cea mai noua tendinta in materie de notebook-uri, adusa in Rominia in aceasta toamna prin colectia HP Pavilion.

Consumatorul poate experimenta calitatea superioara a imaginii cu ecranul de 15.4 inch si o rezolutie de 1280 x 800. Tastatura color dispune de butoane de control ce pot fi activate printr-o simpla atingere. Noul HP Pavilion execeleaza si la capitolul Drive: tehnologia avansata de protectie a acestuia, anterior disponibila doar pentru notebook-urile din clasa “business”, previne pierderea fisierelor si a datelor, astfel incat utilizatorul nu-si va mai face griji in privinta documentelor importante, acestea fiind eficient protejate.

Cele mai noi versiuni Pavilion, Dv5 – 1010 si Dv5 – 1040 au o memorie de 4096 MB, DVD Writer si baterie Litium – Ion (Li – Ion). Mai mult, notebook-ul este prevazut cu o retea bluetooth wireless care faciliteaza accesul rapid la o serie de elemente.

Dv5 vine cu o garantie de 2 ani, ce poate fi prelungita pana la 3 ani.





Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.