Setari Cookie-uri

Unghii ca la Hollywood

Mainile sunt cartea noastra de vizita. O strangere puternica de mana spune multe la prima intalnire, fie aceasta o intalnire de afaceri sau una personala. O manichiura perfect ingrijita denota feminitate si adauga un plus de farmec personalitatii noastre. Iata de ce unghiile trebuie sa ne reflecte personalitatea, dar si respectul fata de noi insine.

Daca vrei sa fii stralucitoare la petrecerea de diseara, aplica pe unghii orice combinatie de pietre decorative care iti place – Fing’rs iti pune la dispozitie o multime de variante stralucitoare de podoabe pentru manichiura ta, precum si accesoriile potrivite pentru o aplicare si o fixare perfecte.

Gama Fing’rs include unghii artificiale si accesorii pentru unghii, lacuri pentru unghii si solutii pentru indepartarea acestora, dar si seturi speciale de oja pentru manichiura frantuzeasca, pietre decorative pentru decorarea unghiilor si a pielii, gene false si pile pentru unghii.

Gasesti produsele Fing’rs in principalele lanturi de hypermarketuri si supermarketuri din tara la preturi cuprinse intre 14 si 28 RON, fara TVA.


Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.