Setari Cookie-uri

Produsele anti-imbatranire nu se mai adreseaza exclusiv femeilor

Doamnelor, a sosit momentul sa rasuflam usurate! Daca ati crezut, cumva, ca natura a rezervat femeilor toate micile neplaceri ale vietii - ei bine, v-ati inselat! Ok, nu ne putem sustrage nasterii copiilor sau celulitei care ne da permanente batai de cap! Dar barbatii au si ei propria cruce de purtat. Procesul de imbatranire se poate instala mai tarziu decat la o femeie, dar atunci cand o face, acesta progreseaza cu mult mai rapid. Iar daca barbatii nu apeleaza, la randul lor, la un produs anti-imbatranire inovator in timp util, dupa 40 de ani incep, in sfarsit, sa isi arate si ei... varsta!

Doamnelor, a sosit momentul sa rasuflam usurate! Daca ati crezut, cumva, ca natura a rezervat femeilor toate micile „neplaceri” ale vietii - ei bine, v-ati inselat! Ok, nu ne putem sustrage nasterii copiilor sau celulitei care ne da permanente batai de cap! Dar barbatii au si ei propria cruce de purtat. Procesul de imbatranire se poate instala mai tarziu decat la o femeie, dar atunci cand o face, acesta progreseaza cu mult mai rapid. Iar daca barbatii nu apeleaza, la randul lor, la un produs anti-imbatranire inovator in timp util, dupa 40 de ani incep, in sfarsit, sa isi arate si ei... varsta!

Pielea masculina este mai dura si mai ferma decat cea feminina, datorita structurii colagenului. Iar pentru ca este cu 20% mai gros, tenul este mai putin predispus la riduri – cel putin in primii ani. Odata cu inaintarea in varsta, energia celulelelor pielii incepe sa scada si procesul natural de regenerare a pielii incetineste treptat. Toate acestea sunt accelerate de efectele stresului datorat vietii moderne. Ce pot face, asadar, barbatii, pentru a incetini acest proces de imbatranire a pielii?

NIVEA detine solutia!

Crema Hidratanta Anti - Îmbatrânire NIVEA FOR MEN DNAge contine o combinatie inovatoare de ingrediente – incluzand acid folic, creatina si un sistem eficient de filtre UVA/UVB – pentru a combate semnele de imbatranire chiar din interiorul celulelor pielii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.