Miercuri, 5 noiembrie, la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE a avut loc lansarea in Romania a celui mai nou parfum al Casei Rosine – ROSE PRALINE.

Cu ce parfum scrii istorie azi?

Parfumurile Rosine, binecunoscute in parfumeriile de nisa si extrem de apreciate in Franta, sunt create de Marie-Helene Rogeon care face parte dintr-o celebra familie de creatori de parfumuri, strabunicul ei, Louis Panafieu, fiind creatorul apei de colonie si a faimoasei pomade folosite de muschetari la ingrijirea mustatilor. Toate parfumurile lui Marie-Helene Rogeon sunt parfumuri cu esente de trandafiri, flori cu simboluri puternice, la care niciodata nu vom inceta sa facem apel, si care sunt unice fiecare in felul ei.

Creatoarea parfumurilor Rosine reuseste sa surprinda tocmai aceasta diversitate a esentelor de trandafiri. Noul parfum este un acord delicat intre o incredibila esenta de trandafir, ceai si ciocolata, avand o neasteptata putere de seductie pentru un parfum floral.

ROSE PRALINE, cel mai nou parfum al acestei Case, poate fi gasit si la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE, lansarea acestuia in Romania avand loc la nici trei luni de la lansarea in Franta.

BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE ofera publicului aproape toate parfumurile ROSINE, alaturi de alte branduri exclusiviste din acest domeniu. La BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE se gasesc parfumurile semnate de Robert Piguet, François Rance sau E.Coudray si branduri la care rezoneaza toti cunoscatorii ce stiu ce inseamna adevaratul rafinament: Juliette Has a Gun, Etat Libre D'Orange, Laura Tonatto, Bois 1920, Costume National, Il Profumo, Parfum de Nicolaï, Nobile 1942, Parfum D'Empire, Profumi di Pantelleria, Eau D'Italie, Lubin etc.

Noul Trussardi MY SCENT surprinde toate visele, emotiile si esenta unei femei intr-o singura sticla de parfum!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: