Stefanie Graf se alatura familiei de ambasadori Longines. Celebra jucatoare de tenis a semnat zilele trecute un contract de imagine cu producatorul elvetian de ceasuri. Cel mai faimos cuplu de tenismeni ai tuturor timpurilor, Graf-Agassi, devine astfel prima familie cu acte in regula de ambasadori Longines, pentru ca si Andre Agassi este imaginea Longines din 2007.

Millie Bobby Brown, numită cel mai tânăr Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF

“Sunt onorata sa reprezint un brand elvetian care si-a construit reputatia bazindu-se pe calitate si eleganta“, a marturisit Stefi Graf. “Eu si Longines avem multe idealuri comune, printre care si ajutorarea copiilor aflati in dificultate. De-abia astept sa incepem aceasta colaborare din care stiu ca va beneficia si fundatia mea Children for Tomorrow”, a mai spus aceasta.

Stefanie Graf si Longines impartasesc deopotriva pasiunea pentru eleganta si performanta, dar si dorinta de a fi mereu cel mai bun. Datorita curajului de care a dat dovada de nenumarate ori, dedicarii si generozitatii sale, Stefi Graf reflecta perfect filosofia brandului elvetian: “Eleganta este o atitudine”.

In timpul celor 17 ani ai carierei sale, Stefanie Graf a cistigat toate titlurile posibile: 902 turnee, dintre care 22 de Grand Slam si o medalie olimpica, dupa care a stat pe primul loc in clasamentul WTA timp de 377 de saptamini la rind – record care nu a fost egalat nici pina in ziua de azi.

Din 1999, de cind s-a retras oficial din competitiile de tenis, Stefanie Graf si-a dedicat timpul familiei, dar si fundatiei caritabile pe care o conduce, “Children for Tomorrow”, care are ca scop ajutorarea copiilor si a familiilor care au suferit traume din cauza razboaielor, a exilului sau a violentei.

Longines are o adevarata istorie in slujba sportului si a sportivilor. In calitate de partener oficial al turneului Roland Garros, Longines se mindreste cu faptul ca doi dintre cei mai faimosi cistigatori ai acestui turneu se numara printre ambasadorii sai. Stefanie Graf a cistigat de sase ori turneul de la Roland Garros, ultima data in 1999, acelasi an in care si Andre Agassi a fost invingator in cadrul aceluiasi turneu. Anul viitor cei doi vor aniversa, la Paris, 10 ani de la aceasta dubla victorie.

Longines i-a sustinut si promovat dintotdeauna pe aceia care au avut curajul sa-si depaseasca limitele, si pe cei ale caror idealuri si generozitate au ca scop sa faca lumea un loc mai bun. Producatorul elvetian de ceasuri este cel mai mare sustinator al "The Andre Agassi Charitable Foundation", asa cum va fi de acum inainte si pentru fundatia condusa de Stefanie, "Children for Tomorrow Foundation".

Artista Alexandra Nechita este noul Ambasador al Brandului FUZETEA
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: