Setari Cookie-uri

Vedetele se implica in campania Respect18

Respect18, prima campanie care lupta impotriva consumului de alcool la minori realizata de o companie privata din Romania, isi propune sa descurajeze vanzarea de bauturi alcoolice tinerilor sub 18 ani. Initiata de InBev Romania in septembrie 2008, campania este sustinuta de vedete ca Iuliana Marciuc, Mihai Traistariu, Leonard Doroftei sau Dan Chisu care, in calitate de comercianti, afirma fara echivoc Noi nu vindem minori alcoolului!

Respect18, prima campanie care lupta impotriva consumului de alcool la minori realizata de o companie privata din Romania, isi propune sa descurajeze vanzarea de bauturi alcoolice tinerilor sub 18 ani. Initiata de InBev Romania in septembrie 2008, campania este sustinuta de vedete ca Iuliana Marciuc, Mihai Traistariu, Leonard Doroftei sau Dan Chisu care, in calitate de comercianti, afirma fara echivoc “Noi nu vindem minori alcoolului”!

In luna septembrie 2008, InBev a demarat campania Respect18, primul program de sensibilizare a comerciantilor cu privire la vanzarea de alcool minorilor lansat in Romania de o companie privata. Pe parcursul lunilor septembrie-noiembrie 2008, campania a urmarit informarea comerciantilor din Prahova asupra efectelor negative pe care alcoolul le are asupra adolescentilor, avand ca obiectiv responsabilizarea actului comercial.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.