Setari Cookie-uri

Shoppingul online, un shopping inteligent

Esti in cautarea celui mai potrivit cadou fie este pentru prietenul tau, fie pentru mama ta ofertele par sa nu se opreasca. Si pentru ca suntem intr-o perioada atat de frumoasa, care ne aduce intotdeauna motivul unor achizitii suplimentare, vanzarile magazinelor online inregistreaza cresteri uriase.

Esti in cautarea celui mai potrivit cadou – fie este pentru prietenul tau, fie pentru mama ta …ofertele par sa nu se opreasca. Si pentru ca suntem intr-o perioada atat de frumoasa, care ne aduce intotdeauna motivul unor achizitii suplimentare, vanzarile magazinelor online inregistreaza cresteri uriase.

Urmand tendinta generala a pietei romanesti de comunicare online, magazinele online s-au orientat si ele catre partea de online. Este din ce in ce mai vizibil faptul ca shoppingul online este mult mai simplu si eficient, ofera o multitudine de avantaje, motiv pentru care din ce in ce mai multe magazine sunt prezente si pe internet.

Shopping inteligent

Mai mult, au aparut bloguri si site-uri specializate unde sunt prezentate magazinele si perioadele de discount, care ofera totodata sfaturi amatoarelor de moda despre cum sa isi cumpere haine si de unde anume. Si comerciantii clasici care tintesc segmentul mediu au identificat aceste obiceiuri de consum. Se pare ca promovarea online se face tot mai simtita si pe taramurile romanesti, ceea ce inseamna ca la distanta de doar un click se afla pana si cele mai ascunse dorinte ale noastre in materie de shopping.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.