Setari Cookie-uri

Bucurestiul in viziune moderna

Surprinzator sau frustrant, misterios sau paradoxal, Bucurestiul in viziune moderna este prezent, timp de o luna, in showroom-ul proiectului rezidential Asmita Gardens. Artisti consacrati, dar si viitori rezidenti ai complexului, isi expun viziunea asupra capitalei.

Surprinzator sau frustrant, misterios sau paradoxal,” Bucurestiul in viziune moderna” este prezent, timp de o luna, in showroom-ul proiectului rezidential Asmita Gardens. Artisti consacrati, dar si viitori rezidenti ai complexului, isi expun viziunea asupra capitalei.

Incepand cu data de 27 ianuarie pana pe 27 februarie, showroom-ul Asmita va capata personalitatea unui spatiu artistic. Fotografiile lui Dinu Lazar, creatiile vestimentare ale Lenei Criveanu si tablourile Dianei Constantinescu, viitoare rezidenta Asmita, vor putea fi admirate de iubitorii de arta, de reprezentanti ai presei precum si de actuali sau potentiali clienti Asmita. Parterul si o parte din etajul showroom-ului s-au metamorfozat intr-o galerie de arta, la etaj, cei interesati, putand vizita apartamentele amenajate special pentru a oferi un exemplu elocvent a ceea ce inseamna stilul de viata Asmita.

Atunci cand vine vorba de proiecte rezidentiale ambitioase, conceptul ales are o importanta vitala. Noile constructii devin parte integranta a orasului, capteaza ritmul acestuia si ii modeleaza personalitatea. Asmita, datorita conceptului modern de turnuri inalte, din sticla, prin anvergura si viziunea sa novatoare, este unul dintre proiectele care isi lasa amprenta asupra spatiului urban. In acest context, cel mai nou eveniment propus clientilor Asmita are drept personaj central Bucurestiul.

Viziunea lui Dinu Lazar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Creatiile artistului roman sunt apreciate la nivel mondial, a fost prezent in prestigioase publicatii americane, iar fotografiile lui au fost selectate de National Geographic pentru a ilustra un ghid dedicat tarii noastre. In imaginile create de Dinu Lazar chipuri celebre, precum cel al lui Constantin Noica, vorbesc in absenta cuvintelor, iar acum a sosit randul Bucurestiului sa vorbeasca. „Pentru fotografie, Bucurestiul este un continuu experiment, incerci sa gasesti, sa te regasesti, poti gasi subiecte extrem de diverse, si deseori cel mai bun subiect de fotografiat este langa noi sau dupa urmatorul colt. Bucurestiul este un urias studio, unde nici un moment fotografic nu este definitiv pentru ca orice colt ofera alte si alte subiecte fotogenice incredibile.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.