Setari Cookie-uri

Bucurestiul in viziune moderna

Surprinzator sau frustrant, misterios sau paradoxal, Bucurestiul in viziune moderna este prezent, timp de o luna, in showroom-ul proiectului rezidential Asmita Gardens. Artisti consacrati, dar si viitori rezidenti ai complexului, isi expun viziunea asupra capitalei.

Creatiile Lenei Criveanu, pentru colectia pret-à-porter primavara/vara 2009, isi afla inspiratia tot in Bucrestiul actual. “Am plecat de la elemente de care ma lovesc zi de zi, de la orasul impanzit de fire ce face sa parem prinsi intr-o panza de paianjen, de la orasul ce nu priveste cerul din cauza lor, de la teama si agresiunea oamenilor invatati sa supravietuiasca in gasti ca si cainii ce devin normalitatea strazii pana la a ne purta frumos cu maidanezii pentru a putea trece strada” a spus Lena Criveanu despre sursa de inspiratie a colectiei sale, intitulata „Perceptii”.

Noutatea absoluta o reprezinta includerea picturilor Dianei Constantinescu in cadrul evenimentului Asmita. „Intr-un Bucuresti modern avem acum placerea de a vedea pretutindeni noi spatii verzi impodobite cu minunate surse de bucurie pentru sufletul nostru: florile. Ele ne ajuta sa ne exprimam sentimentele fata de cei din jur. Bucuria adevarata a oricarui om vine din suflet, iar sufletul se bucura de tot ceea ce este frumos si curat”, declara cu pasiune Diana Constantinescu.

Tanara si dinamica, deschisa catre nou si catre viata, viitoarea rezidenta a complexului este un exemplu concludent pentru atitudinea celor care vor forma comunitatea Asmita. Pentru toti viitorii locuitori, Asmita nu va reprezenta doar o simpla adresa, ci un spatiu special, o comunitate de oameni care impartasesc valori comune. Evenimentele Asmita reprezinta cadrul ideal pentru ca aceste persoane sa intre in contact, oferindu-le posibilitatea de a-si cunoaste vecinii si de a lega noi prietenii. Acesta este motivul pentru care Asmita a creat oportunitatea ca Diana Constantinescu sa prezinte lucrarile sale in cadrul evenimentului.

Tocmai de aceea, aceasta expozitie vine in continuarea unui sir de evenimente care s-au bucurat de un real succes: evenimentul pe tema gastronomica - Flavours, piesa de teatru „Straini in noapte”, iar reprezentantii Asmita promit noi surprize pentru viitor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.