Setari Cookie-uri

Dita Von Teese creeaza cocktailul violet cu inima de Cointreau

Actrita de varietati Dita von Teese este imaginea marcii Cointreau din anul 2007 in cadrul campaniei Be Cointreauversial. Pentru a-si arata aprecierea fata de Ambasadoarea sa, Cointreau a invitat-o pe Dita Von Teese sa-si creeze propriul cocktail: Cointreau Teese. Cocktail-ul Ditei va fi servit pentru prima oara in Franta la celebrul Crazy Horse din Paris, unde va performa in fiecare seara in perioada 1-15 Februarie 2009.

Actrita de varietati Dita von Teese este imaginea marcii Cointreau din anul 2007 in cadrul campaniei „Be Cointreauversial”. Pentru a-si arata aprecierea fata de Ambasadoarea sa, Cointreau a invitat-o pe Dita Von Teese sa-si creeze propriul cocktail: “Cointreau Teese”. Cocktail-ul Ditei va fi servit pentru prima oara in Franta la celebrul Crazy Horse din Paris, unde va performa in fiecare seara in perioada 1-15 Februarie 2009.

Crazy Horse Paris nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind unul dintre cele mai apreciate si cunoscute localuri de noapte de peste 57 de ani. In atmosfera parisiana Crazy Horse este cea mai Cointreau-versala locatie frantuzeasca, ideal pentru prezentarea in premiera a celui mai pasional cocktail creat din Cointreau si desavarsit de Dita Von Teese.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.