Andreea Marin Banica iar in Africa

Campania Pampers UNICEF ä1 pachet = 1 vaccinö , a reusit strangerea a 1,735,898 de vaccinuri pentru copiii din Africa

Campania Pampers UNICEF „1 pachet = 1 vaccin” , a reusit strangerea a 1,735,898 de vaccinuri pentru copiii din Africa

Duminica, 25 Ianuarie, echipele Pampers-UNICEF au pleacat din nou catre Africa unde vor dona vaccinurile stranse in urma derularii campaniei “1 pachet = 1 vaccin” in tarile balcanice la care s-a alaturat si Romania, in speranta de a salva cat mai multe vieti.

La fiecare 3 minute, un nou-nascut moare rapus de tetanos, o boala care poate fi usor prevenita.
Pampers sustine UNICEF in lupta impotriva mortalitatii infantile cauzate de tetanos. In sprijinul acestei cauze a fost lansata campania 1 pachet = 1 vaccin al carei scop este eliminarea tetanosului matern si neonatal din tarile lumii in curs de dezvoltare.

Prin campania 1 pachet = 1 vaccin, Pampers lupta, alaturi de UNICEF, pentru eliminarea globala a tetanosului matern si neonatal, pentru dreptul la viata al bebelusilor din intreaga lume. In Octombrie 2008, Romania s-a alaturat campaniei mondiale de lupta impotriva tetanosului. Astfel, in perioada Octombrie – Decembrie 2008, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede Pampers, marcat cu insemnele campaniei Pampers UNICEF, 1 pachet = 1 vaccin, Pampers a donat catre UNICEF contravaloarea unui vaccin antitetanos. Suma donata va fi folosita de catre UNICEF pentru achitizitionarea vaccinului anti tetanos, atat de necesar mamelor si nou-nascutilor din tarile mai putin dezvoltate.

Campania derulata in Romania a reusit sa stranga peste 1,735,897 de vaccinuri pentru copiii aflati in suferinta in Africa. Oamenii au ințeles ca un simplu gest poate salva o viata.

In luna septembrie, echipele Pampers si UNICEF, insotite de Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunavointei UNICEF pentru Romania, au calatorit in Africa, pentru a vedea la fata locului situatia existenta. Suferinta copiilor si teama ce se putea citi in ochii mamelor i-au impresionat pe toti cei ajunsi in Republica Centrafricana. Dar acesta a fost doar punctul de pornire al campaniei, pentru ca adevaratul efort incepea odata cu intoarcerea acasa.

Prima etapa a avut loc la Geneva, unde echipele Pampers si UNICEF Romania au participat, la Conferinta UNICEF, conferinta careia i s-au alaturat si staruri internationale precum Selma Hayek si specialisti in domeniul medical, cum ar fi doctorul Gasse, Medic Specialist Neonatolog UNICEF.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri