Setari Cookie-uri

Andreea Marin Banica iar in Africa

Campania Pampers UNICEF 1 pachet = 1 vaccin , a reusit strangerea a 1,735,898 de vaccinuri pentru copiii din Africa

Bianca Brad, actrita a carei suferinta si curaj ne-au impresionat deopotriva, a inaugurat in Carrefour “Bradul Vietii”. Mamicile care au achizitionat produse Pampers in perioada Craciunului au primit unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru o mama. Fotografiile copiilor lor au fost prinse in globuri de sticla si puse in “Pomul vietii”, bradul Pampers UNICEF expus in magazinele Carrefour pe toata perioada sarbatorilor. Astfel, zambetele copiilor ne-au impodobit Sarbatorile, in timp ce vaccinurile donate in urma cumpararii produselor Pampers au salvat viata unor copii din Africa.

Si clientii fideli ai supermarketurilor Billa au putut achizitiona produse Pampers insotite de carduri cu premii ce au dublat donatiile de vaccinuri obtinute in urma derularii campaniei in acest lant de magazine.

Campania „1 pachet = 1 vaccin” s-a incheiat prin alegerea castigatoarei concursului derulat pe site-ul dedicat campaniei Pampers UNICEF. Acesta s-a adresat mamicilor ce au dorit sa sprijine lupta anti tetanus. Mamele constiente de importanta cauzei pentru care militeaza Pampers si UNICEF au postat mesajul lor pe site pentru a-si arata sustinerea si implicarea in campanie. Singura miza a concursului a fost posibilitatea de a insoti delegatia Pampers UNICEF la sfarsitul lunii ianuarie 2009 in scopul de a dona vaccinurile stranse in campania derulata in Romania si celelalte tari balcanice in perioada octombrie – decembrie 2008.

Tanta Nedelcu, castigatoarea concursului on-line desfasurat in Romania, alaturi de Andreea Marin Banica si reprezentantii Pampers si UNICEF va participa in perioada 24 - 31 ianuarie la campania de vaccinare desfasurata in Cote d’Ivoire. Mesajul ei catre mamele din Romania a fost urmatorul:
„De ce ar trebui si alte mamici sa participe la initiativa Pampers-Unicef? Cum aceste mamici se bucura de copilasii lor, ar trebui sa se implice, sa dea posibilitatea si mamicilor din Africa sa aiba acest sentiment de bucurie de a-si strange copilasul sanatos in brate. Putin de la o mamica, putin de la alta mamica … mai mult de la Dumnezeu. Daca as avea oportunitatea de a discuta cu o mama din Africa, i-as transmite urmatorul mesaj: lupta mamico, nu renunta, un copilas sanatos compenseaza toate lacrimile si durerile. Cineva acolo sus te iubeste si te va ajuta, iar noi, mamicile, suntem alaturi de tine! Un zambet dulce de copil inseamna mult… ajutati-i sa zambeasca si pe ei!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.