Setari Cookie-uri

Andreea Marin Banica iar in Africa

Campania Pampers UNICEF 1 pachet = 1 vaccin , a reusit strangerea a 1,735,898 de vaccinuri pentru copiii din Africa

In data de 9 octombrie, la Hotel Sofitel din Bucuresti a avut loc lansarea oficiala a campaniei Pampers UNICEF in Romania. Promovata prin clipuri TV, precum si de un sir de evenimente caritabile, actiunea a avut ca scop strangerea contravalorii necesare pentru vaccinarea a inca 50.000 de femei insarcinate si nou-nascuti.

Gazda evenimentului a fost Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunavointei UNICEF. Aceasta a subliniat in discursul sau importanta implicarii fiecaruia dintre noi.

“Sustin cu tot sufletul aceasta campanie pentru ca sunt mama si pentru ca e, de fapt, prima data cand milioane de mame din intreaga lume civilizata pot ajuta, impreuna, implinirea unui scop nobil: salvarea atator vieti, fie ca e vorba de copii, fie de mame ca si noi, dar care au avut nesansa de a se naste in colturi de lume in care saracia extrema face ca un simplu vaccin sa fie un lux de neatins.”

Nu doar copiii din Africa au fost in atentia participantilor la eveniment. Maternitatea din Oradea a primit 6000 de euro, suma donata in urma licitarii a 25 de papusi concepute de designeri romani. Creatiile pline de culoare ale Doinei Levintza, Florentinei Criveanu, Razvan Ciobanu sau ale Mihaelei Glavan au fost licitate de participantii la aceasta gala. Pentru papusi s-au intrecut in oferte vedete precum Andreea Marin Banica, Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu, Ileana Badiu si Marius Vizante.

In sprijinul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” au venit si marile lanturi de magazine alese de catre Pampers drept locatie pentru desfasurarea unor evenimente inedite. Pampers si-a propus astfel sa aduca mamicile din Romania mai aproape de cauza luptei antitetanos.

In Kaufland au fost amenajate spatii speciale pentru donarea de jucarii noi, rechizite si produse Pampers pentru centrele de plasament din tara noastra. Prima care a donat produse Pampers si jucarii a fost cunoscuta creatoare de moda Rita Muresanu, insotita de fiica sa, Gloria.

Manuela Harabor a sustinut cauza UNICEF in fata clientilor supermarketului Real. Fiecare pachet de scutece sau servetele umede Pampers achizitionat aici, a dus la donarea a 4 vaccinuri antitetanos catre centrele de plasament din Romania.

Doina Levintza a adus un plus de stil “Cursei Superbebelusilor”, lansand acest eveniment in unul dintre magazinele Pic din Pitesti. Copiii ai caror parinti achizitioneaza produse Pampers au putut participa la cursa castigand premii, produse Pampers, fiecare dintre acestea insemnand inca un vaccin donat pentru copii din Africa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.