Setari Cookie-uri

Tratamente fara medicamente pentru trup si suflet

Cum sa previi bolile sau cum sa te vindeci, fara sa apelezi la medicamente sau la operatii dureroase si costisitoare? Ghidul terapiilor complementare este cea mai sigura reteta pentru o sanatate de fier si cea mai noua propunere de carte a revistei Felicia, care apare pe 12 februarie.

Lansarea in Romania a acestei lucrari a fost precedata de primul eveniment din ciclul „Conferintelor Felicia”, pe 10 februarie 2009, la WTC Bucuresti, avand ca invitati renumiti medici, terapeuti si reprezentanti ai asociatiilor medicale de profil.

Pachetul revista + cartea “Ghidul terapiilor complementare” este 8 lei si se distribuie impreuna cu editia din 12 februarie (numarul 134) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, “Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.