Setari Cookie-uri

Bucuria de a fi mamica

Sarcina poate fi o experienta deosebit de placuta, dar si o perioada ce necesita o ingrijire speciala a pielii.

Sarcina poate fi o experienta deosebit de placuta, dar si o perioada ce necesita o ingrijire speciala a pielii.

Pe durata sarcinii, corpul retine usor apa, pielea este supusa unei tensiuni foarte mari, astfel incat corpul unei femei trece prin transformari majore, cea mai mare fiind luarea in greutate. Cea mai expusa zona a corpului in timpul sarcinii este abdomenul. Marirea abdomenului poate cauza mici rupturi in tesutul conjunctiv, provocand aparitia vergeturilor. Tot in timpul sarcinii picioarele se umfla si devin grele.
Pentru o senzatie de confort si o stare de bine a intregului corp, Sanosan a selectat agenti naturali activi si valorosi, ce rasfata atat mamica cat si bebelusul.

Prin teste dermatologice complexe si indelungate, s-a dovedit ca produsele Sanosan Mama contribuie la mentinerea elasticitatii pielii.

Gama de produse Sanosan pentru ingrijirea mamicilor contine:

Crema anti-vergeturi


Componente de ingrijire de inalta calitate precum Hibiscum si uleiul natural de jojoba sunt ideale pentru a ingriji pielea dumneavoastra in timpul sarcinii. Aceste componente, impreuna cu un masaj energic regulat, relaxeaza in profunzime tesutul conjunctiv, putand astfel preveni vergeturile ce apar in timpul sarcinii. Pielea va deveni astfel moale, catifelata si protejata impotriva dezhidratarii.
Convingeti-va de eficacitatea componentelor valoroase precum Hibiscum si uleiul de jojoba!
Crema anti-vergeturi de la Sanosan a primit calificativul “foarte bun” la testele “Öko-Test” din Germania.
Pret recomandat 26,9 ron

Ulei de masaj

Pretiosul ulei de masaj contine 97% uleiuri naturale din floarea soarelui, migdale si jojoba. A fost conceput special pentru a raspunde necesitatilor pielii in perioada de sarcina.

In combinatie cu un masaj energic regulat, va pastra elasticitatea tesuturilor si va preveni aparitia vergeturilor.

Pret recomandat 25,90 ron

Tampoane pentru protectia sanilor

Alaptatul este foarte important pentru mama si copil, pentru aprofundarea legaturii special formate intre ei. Pe langa laptele mamar pretios, ii oferiti copilului dumneavoastra inca de la inceput sentimentul placut de a se simti dorit, iubit, protejat si aparat. Alaptatul va ajuta sa castigati repede siguranta si sa intelegeti nevoile bebelusului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.