Setari Cookie-uri

Bucuria de a fi mamica

Sarcina poate fi o experienta deosebit de placuta, dar si o perioada ce necesita o ingrijire speciala a pielii.

Sfat pentru a preveni inflamatiile: dupa fiecare alaptare, lasati sanul sa se usuce natural, iar apoi puneti un tampon protector pentru sani in sutien. Tampoanele pentru sani de la Sanosan sunt facute din celuloza-flausata de inalta calitate, fiind astfel extrem de bine tolerate de piele.

Pret recomandat 23,00 ron

Crema revitalizanta pentru picioare

Este un produs special conceput pentru mamicile in devenire; contine mentol si un complex de agenti activi, racoritori si energizanti .Relaxeaza si revitalizeaza picioarele grele si obosite.

Componente naturale de inalta calitate precum extractul de migdale, uleiul de jojoba si pretiosul unt de Shea lasa pielea supla si impiedica dezhidratarea acesteia.

Pret recomandat 23,50 ron

Gama de ingrijire Sanosan apartine producatorului german Mann&Schröder GmbH Cu cu experinta de peste 20 de ani in crearea de porduse dedicate in intregime ingrijirii nou nascutilor, sugarilor, prescolarilor si a mamicilor. Gama Sanosan este importata in Romania din anul 2000 de catre firma Alai SRL din Brasov, reprezentant unic pe Romania al producatorului german.

Produsele din gama Sanosan Mama se gasesc exclusiv in farmacii.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.