Lactate si cerealele pentru o alimentatie echilibrata

Lactate si cerealele pentru o alimentatie echilibrata
Kudika
6 Martie 2009

Danone lanseaza Nutriday ä4 Cerealeö

Danone lanseaza Nutriday „4 Cereale”

La inceput de primavara, Danone lanseaza un nou produs, iaurtul Nutriday „4 cereale”. Acesta imbogateste gama Nutriday, cea mai cumparata gama de iaurturi din Romania.

„Noul Nutriday “4 cereale” aduce consumatorilor o combinatie unica de cereale: grau, secara, orz si ovaz. Acestea se imbina armonios cu iaurtul, ale carui beneficii pentru sanatate sunt bine cunoscute. In plus, produsul are un pret accesibil.” a declarat Cornelius Mota, Senior Brand Manager Nutriday.

Nutriday cu cereale este o gustare hranitoare ce poate fi consumata oricand: la micul dejun, la scoala sau la serviciu. Un pahar de 125 g are un aport caloric de 115 kcal, adica 6% din Cantitatea Zilnica Estimata (CZE*) si contine doar 1,9 g de grasime saturata.

Nutriday este una dintre cele mai diversificate game ale companiei. Avand la baza cei 90 de ani de experienta in fabricarea iaurtului, precum si activitatea de cercetare a Institutului Danone, compania Danone sustine prin informatii stiintifice si demonstreaza importanta iaurturilor in cadrul unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Danone Nutriday sprijina un stil de viata sanatos. „Prin aceasta gama dorim sa promovam beneficiile pentru sanatate ale iaurtului, acesta reprezentand o sursa excelenta de proteine de cea mai buna calitate, calciu si fermenti lactici activi.” mai spune Cornelius Mota, Senior Brand Manager Nutriday.

Nutriday este cel mai cumparat iaurt din Romania!
4 din 10 iaurturi simple vandute in Romania, sunt Nutriday. De asemenea, Nutriday Delicios reprezinta mai mult de o treime din vanzarile de iaurturi cu fructe.

In anul 2008, Danone Romania, a inregistrat o crestere cu 18% a cifrei de afaceri fata de anul precedent. Pentru mai multe informatii legate de Danone, vizitati www.danone.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: