Setari Cookie-uri

Elibereaza-ti creativitatea!

Robert Bosch, unul dintre liderii globali in domeniul uneltelor electrice, echipamentelor auto, sistemelor de securitate, termotehnica si aparatura electrocasnica, anunta inceputul unei noi traditii si declara o zi din luna martie ca fiind Ziua Femeii Bosch (Bosch Woman Day).

Robert Bosch, unul dintre liderii globali in domeniul uneltelor electrice, echipamentelor auto, sistemelor de securitate, termotehnica si aparatura electrocasnica, anunta inceputul unei noi traditii si declara o zi din luna martie ca fiind Ziua Femeii Bosch (Bosch Woman Day).

Bosch a ales ziua de 12 martie 2009 ca Ziua Femeii Bosch pentru a le reaminti doamnelor ca au nevoie de o pauza din agitatia vietii cotidiene si ca trebuie sa nu uite sa se relaxeze. Totodata, Bosch provoaca femeile sa isi lase libera creativitatea si sa transforme universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, care sa le reflecte adevarata personalitate. Bosch vrea astfel sa arate femeilor ca are si produse care le sunt dedicate, sunt usor de utilizat si le confera doamnelor posibilitatea sa transforme un obiect banal, intr-o inedita piesa de arta, ce le reflecta intocmai preferintele si personalitatea.

Cu ocazia primei sarbatori Bosch Woman Day, doamnele sunt incurajate sa isi testeze creativitatea cu ajutorul a trei tipuri de unelte de mesterit: Dremel, special creat pentru obiectele meticuloase, cum ar fi bijuteriile sau decoratiile; gama Bosch Verde, dedicata crearii, decorarii sau repararii diferitor obiecte, si gama Bosch pentru gradina.

Bosch ofera aceasta paleta larga de produse tocmai pentru a permite doamnelor sa se bucure de un plus de culoare si originalitate, prin confectionarea de elemente creative si ingenioase de design si moda. Mai mult, dimensiunile reduse ale produselor Bosch si tehnologia bateriilor cu litiu-ion confera o mobilitate foarte mare persoanelor care le utilizeaza.

Bosch vrea sa le arate doamnelor ca imaginatia ramane singurul obstacol in calea exprimarii creativitatii si unicitatii lor, deoarece cu Dremel oricine poate lipi, inscriptiona, taia si perfora orice tip de materiale, de la sticla, lemn, la metal si ceramica, sau poate aplica elemente decorative precum pietricele, scoici, margele din lemn, sticla, plastic sau funde.

Instrumentele din gama Verde au fost special concepute pentru a face decorarea unei case mai usoara, permitand de la fixarea unui sertar, prinderea unei oglinzi pe perete, la vopsirea unui dulap sau crearea unui paravan. Astfel, doamnele devin mai independente si, in plus, isi pot folosi creativitatea pentru a-si imbunatati spatiul din jurul lor, la costuri minime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.