Setari Cookie-uri

Elibereaza-ti creativitatea!

Robert Bosch, unul dintre liderii globali in domeniul uneltelor electrice, echipamentelor auto, sistemelor de securitate, termotehnica si aparatura electrocasnica, anunta inceputul unei noi traditii si declara o zi din luna martie ca fiind Ziua Femeii Bosch (Bosch Woman Day).

Pentru doamnele care viseaza sa aiba o gradina, terasa sau un balcon care sa se potriveasca personalitatii lor creative, Bosch are instrumente speciale de gradinarit, ce permit, de exemplu, sculptarea arbustilor in diverse forme, slefuirea sau curatarea statuetelor si a teraselor sau a balcoanelor.

Cum toate femeile stiu ca un accesoriu potrivit face diferenta intre o tinuta banala si una perfecta, Bosch demonstreaza ca acest lucru este valabil si in trafic. “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta” este sloganul primei campanii lansate de o companie din domeniul pieselor si echipamentelor auto care se adreseaza exclusiv doamnelor de la volan. Aceasta campanie este menita sa evidentieze importanta sigurantei pe care accesoriile auto le confera in timpul condusului. Pe langa aceasta, in lunile martie si aprilie, masinile soferitelor beneficiaza in reteaua de service-urile Bosch Car Service de verificari gratuite ale nivelului uleiului de motor, lichidului de racire si de frana, starii acumulatorului auto, a stergatoarelor, anvelopelor si a sistemului de iluminare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.