Setari Cookie-uri

Frumusetea fara secrete

Zilnic suntem expusi unor factori ce dauneaza sanatatii si frumusetii noastre. Printre acestia se numara fumatul, stresul psihic si fizic, consumul de alcool, mediul poluat, supraexpunerea la radiatiile solare, deshidratarea, alimentatia dezordonata.

Zilnic suntem expusi unor factori ce dauneaza sanatatii si frumusetii noastre. Printre acestia se numara fumatul, stresul psihic si fizic, consumul de alcool, mediul poluat, supraexpunerea la radiatiile solare, deshidratarea, alimentatia dezordonata.

Un mod de viata sanatos inseamna in primul rand o alimentatie corespunzatoare cu toate principiile nutritive de care organismul nostru are nevoie.

Acest lucru este foarte greu de realizat datorita meselor luate “in fuga”, a orarului nerespectat si a alimentatiei nediversificate. Mai mult, majoritatea alimentelor isi pierd din valoarea lor nutritiva in cursul prepararii. Prin urmare, o buna parte din mancare este extrem de saraca in principii nutrtive. De aceea, este bine sa ne gandim la a furniza substantele de care are nevoie organismul si prin intermediul suplimentelor nutritive naturale.

Vitaminele si mineralele isi aduc aportul si la frumusetea ta exterioara. Parul, unghiile si pielea au nevoie de ele pentru a stopa procesele de imbatranire, degradare si pentru a avea un aspect radiant. Esetiale sunt vitaminele D,E, C, B1, B2, B3, B6, B12, acidul folic, biotina, fier, magneziu, zinc, iod, mangan, cupru, siliciu, seleniu, crom, extractul din seminte de struguri. Ele au rol important in hranirea si regenerarea stratului dermic al pielii, foliculilor firului de par si radacinii unghiei. Toate aceste elemente se regasesc intr-un singur produs: Perfectil.

Recomandat de Premier Model Management si fiind deja numarul 1 in Marea Britanie printre suplimentele ce asigura deopotriva sanatate si frumusete, Perfectil este un supliment nutritiv aparut de curand si in Romania.

Ce este Perfectil?

- Perfectil este un complex de 22 nutrienti special creat pentru par, piele si unghii, ce contine o combinatie unica de vitamine, minerale si extracte din plante, actioneaza pentru hranirea stratului dermic, foliculilor firului de par si patului unghial prin intermediul sistemului circulator, asigurand substantele necesare sanatatii acestor structuri

- componentele sale protejeaza si vitalizeaza parul: biotina combate alopecia si albirea parului, cuprul are rol in formarea foliculilor de par si in generarea rezistentei firului de par; magneziul si zincul - ofera stralucire si rezistenta parului, iodul este esential in sinteza hormonilor tiroidieni
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.