Setari Cookie-uri

Sprijina educatia copiilor saraci

In anul 2008 World Vision Romania a strans de la contribuabilii romani, prin campania 2%, 110.000 lei

In anul 2008 World Vision Romania a strans de la contribuabilii romani, prin campania 2%, 110.000 lei

Cu acesti bani se va continua sprijinirea educatiei copiilor saraci dar cu performante scolare bune, din mediul rural.

Campania 2% desfasurata de catre World Vision Romania in anul 2008 a reusit sa atraga atentia a peste 24.000 contribuabili romani din aproape intreaga tara. Acestia au redirectionat pentru programele educationale ale organizatiei suma de 110. 000 lei, conform datelor centralizate furnizate de catre Directia Finantelor Publice si Administratiile financiare teritoriale. Comparativ cu anul 2007, suma stransa se mentine la acelasi nivel.



Sustinatorii provin dintr-o arie geografica larga. Pe langa cele 6 judete (Cluj, Constanta, Dolj, Iasi, Ialomita, Valcea) si municipiul Bucuresti in care World Vision Romania este de ani de zile o prezenta constanta, campania 2% de anul trecut a reusit sa sensibilizeze contribuabili din aproape toate celelalte judete ale tarii. In topul judetelor sustinatoare se situeaza judetul Dolj, cu aproximativ 30.500 lei redirectionati, urmat de municipiul Bucuresti cu 25.000 lei si judetul Valcea cu 15.000 lei.

„Suntem extrem de recunoscatori romanilor care au continuat sa fie impresionati de nevoile copiilor din mediul rural, in acest caz de nevoia ca acestia sa-si continue studiile. Suma stransa poate indica faptul ca am inceput sa ne fidelizam sustinatorii, avand in vedere ca deja suntem in cel de-al saselea an de aplicare a prevederii 2% din Codul fiscal. La un calcul simplu, estimam ca un numar de aproximativ 24.000 romani au redirectionat 2% din impozitul lor pe venit catre World Vision Romania. Este un lucru care ne bucura si ne propunem ca anul acesta sa putem convinge si mai multi contribuabili ca merita sa investeasca in educatia copiilor din mediul rural. Dorim ca prin campania de anul acesta sa reusim sa strangem fondurile necesare, astfel incat sa putem ajuta 400 de copii defavorizati din mediul rural, facilitandu-le accesul la educatie. Pentru a atinge insa acest obiectiv avem nevoie de ajutorul celor din jurul nostru. Fiti alaturi de noi in lupta impotriva saraciei si in asigurarea unor conditii mai bune de viata si educatie pentru copiii defavorizati din mediul rural. Este atat de simplu!”, a declarat doamna Adela Simionescu – Manager de marketing si fundraising World Vision Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.