Setari Cookie-uri

Un nou produs revolutionar

URGO lanseaza o gama noua de produse revolutionare pe piata romaneasca pansamentele hidrocoloidale pentru flictene (basici).

URGO lanseaza o gama noua de produse revolutionare pe piata romaneasca – pansamentele hidrocoloidale pentru flictene (basici).

Noile produse au la baza inovatoarea tehnologie hidrocoloidala, fiind concepute pentru a calma imediat durerea si pentru a vindeca rapid rana, gratie crearii conditiilor optime de vindecare in mediu umed.

Secretul tehnologiei hidrocoloidale este carboximetilceluloza (CMC), un polimer absorbant si hidrosolubil. In contact cu rana, polimerul CMC absoarbe exudatele si formeaza un gel alb, in loc de o crusta. Aceasta reactie genereaza conditiile perfecte din punct de vedere al PH-ului, temperaturii si umiditatii pentru a grabi procesul de vindecare.

Pansamentele hidrocoloidale lansate astazi sunt proiectate ergonomic pentru a trata flictenele (basicile) din cele mai dureroase locuri: calcaie si degetele de la maini si de la picioare. Pansamentele au o adezivitate crescuta, pentru a ramane pe rana pana la 3 zile, chiar si in locuri supuse unor actiuni de miscare si frecare deosebite, precum calcaiele. Acestea sunt produse si ambalate diferit pentru uzul cotidian in mediul urban si pentru activitatile sportive. Pansamentele sunt concepute fie pentru a oferi un confort ultra-discret pentru femeile din mediul urban, fie pentru a raspunde nevoilor sportivilor sau persoanelor active, care nu vor ca o flictena sa ii opreasca din activitatile lor.

Laboratoires URGO este prezenta si isi desfasoara activitatea in Romania de mai bine de 10 ani, prin compania de distributie farmaceutica Mediplus, comercializand doua game de produse: gama HUMEX (care contine 12 produse diferite pentru afectiunile cailor respiratorii) si gama URGO (cu 36 de produse diferite de prim ajutor).

“Pentru acest an, ne asteptam la o crestere de peste 10% a activitatii noastre din Romania, comparativ cu 2008”, a declarat Anne Durocher, URGO Country Manager pentru Romania. “Suntem increzatori ca produsele de inalta tehnologie pe care le propunem acum si pietei din Romania vor fi bine primite de public, in special de femei si sportivi/ persoane active, care doresc solutii rapide de vindecare si calmare a durerii provocate de flictene si a altor neplaceri minore de zi cu zi”, a adaugat Anne Durocher.

Incepand cu ianuarie 2009, URGO a desemnat-o pe Anne Durocher Country Manager pentru Romania. Anne isi propune sa dezvolte ritmul de crestere al vanzarilor pe piata romaneasca. Ea a lucrat anterior in Japonia ocupand functia de consultant pentru Laboratoires Urgo Medical, ulterior fiind analist de vanzari si asistent al Directorului de Marketing al Renault.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.