Setari Cookie-uri

Cointreau si Dita Von Teese dezvaluie campania Cointreaupolitan Show

Cointreau a anuntat lansarea unei noi campanii Cointreaupolitan Show, plina de stil si creata special pentru cocktail-ul Cointreaupolitan. Aceasta reprezinta cea mai recenta colaborare dintre Cointreau si ambasadoarea acestui brand, actrita de varietati Dita Von Teese.

Justin Weston, Managing Director Cointreau a declarat: „Dita Von Teese intruchipeaza perfect personalitatea Cointreaupolitan. Cocktail-ul este sexy, dar elegant, jucaus, dar in acelasi timp sofisticat. Este excesiv de modern, dar cu un farmec inconfundabil, care aminteste de epoca de aur a Hollywood-ului. Doar Dita putea ar putea imbraca calitati intr-o modalitate unica si atat de potrivita!”. Dita rezuma totul extrem de bine in doar cateva cuvinte: „That’s the way I love it!!” („Acesta este modul in care imi place!”)

Reamintind de un faimos spectacol creat de Dita Von Teese, imaginea centrala a campaniei o arata pe regina burlescului intr-un imens pahar de Cointreaupolitan, in spatele caruia se afla un imens fundal teatral. Imaginea frapanta a fost creata de renumitul fotograf de moda Sølve Sundsbø, lucrarile sale anterioare includ si campanii pentru Yves Saint Laurent, Gucci si Armani.

„Cointreau inseamna stil si farmec” a afirmat Justin Weston, asadar, ca si Dita, va invita sa fiti Cointreauversate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.