Setari Cookie-uri

Primul spital privat din Romania in care se pot efectua nasteri premature

In cadrul spitalului Life Memorial Hospital, cel mai mare spital privat detinut de Medlife, exista aparatura si dotarile necesare pentru sustinerea mamicilor care nasc prematur

Noul departament reprezinta un sprijin si pentru Centrul de Fertilizare in Vitro inaugurat recent in cadrul spitalului Life Memorial Hospital. Astfel, avand in vedere faptul ca in situatia cuplurilor sterile sau infertile, care apeleaza la fertilizarea in vitro, incidenta sarcinei gemelare este mai mare, iar o astfel de sarcina are ca finalitate de cele mai multe ori o nastere prematura, specialistii noului departament vor putea contribui la asigurarea serviciilor medicale complete in cazul unor astfel de situatii. Potrivit reprezentantilor Medlife, in cadrul Centrului de Fertilizare in Vitro sunt tratate in prezent peste 250 de cupluri.

Departamentul de terapie intensiva neonatala pentru nascutii prematur, alaturi de Departamentul de Fertilizare in Vitro, devin astfel unele din cele mai importante structuri in cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala (MMF), parte a Grupul Medlife. De la inaugurare si pana in prezent, in cadrul MMF au fost efectuate aproximativ 1000 de amniocenteze, peste 3000 de analize bi si triplutest, precum si peste 3000 de ecografii 3D si 4D.

La ora actuala, Medlife este singurul operator privat din Romania care are in structura sa un sistem de departamente ce asigura asistenta medicala a femeilor pe toate palierele: diagnostic prenatal, laborator de genetica, laborator de embriologie, Centru de Fertilizare in Vitro, sectie completa de obstetrica si ginecologie, sectie de neonatologie, departament de chirurgie ginecologica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.