Setari Cookie-uri

Cu YAZ poti fi mai libera ca oricand

YAZ un nou contraceptiv oral cu doza redusa si regim de administrare 24/4, disponibil acum si in Romania

In Romania, YAZ® poate fi obtinut de la orice farmacie pe baza de prescriptie medicala, eliberata de medicul ginecolog, medicul de familie sau medicul de planificare familiala. Este recomandat ca femeile care doresc contracetie orala sa consulte unul dintre medicii de mai sus, pentru a fi sigure ca aleg contraceptivul care se potriveste cel mai bine organismului si stilului lor de viata.

In unele tari, cum ar fi SUA, dar si in America Latina si Asia-Pacific, YAZ® se foloseste deja pentru trei indicatii diferite: contraceptia orala, terapia simptomelor emotionale si fizice care insotesc aparitia sangerarii menstruale (cunoscute si sub numele de sindrom premenstrual- SPM) si tulburare disforica premenstruala (TDPM), in functie de severitatea simptomatologiei, si este util in tratamentul acneei moderate la femeile care doresc contraceptie.

Bayer Schering Pharma a depus indicatia YAZ® pentru TDPM in Europa in iulie 2008, iar in acest an va depune si indicatia pentru acnee la Autoritatile Europene pentru Sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.