Asteptarea a luat sfarsitů

Asteptarea a luat sfarsitů
Kudika
1 Mai 2009

alli (orlistat 60 mg) - Tratamentul pentru scaderea in greutate cu eficacitate demonstrata clinic, poate fi achizitionat acum din farmacii, fara prescriptie medicala

alli (orlistat 60 mg) - Tratamentul pentru scaderea in greutate cu eficacitate demonstrata clinic, poate fi achizitionat acum din farmacii, fara prescriptie medicala

alli - tratamentul pentru scaderea in greutate care poate ajuta adultii sa slabeasca cu 50% mai mult decat doar prin dieta1 – este comercializat incepand de astazi in farmaciile din intreaga tara. La adultii supraponderali cu un IMC ≥28 kg/m² (indicele de masa corporala mai mare sau egal cu 28 kg/m²), alli actioneaza prin blocarea absorbtiei de catre organism a unei proportii din cantitatea de grasimi ingerata, astfel incat la fiecare 2 kg pe care le pot pierde printr-o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi, alli poate ajuta utilizatorii sa mai scada cu inca 1 kg. Este primul si singurul tratament pentru scaderea in greutate, cu eficacitate dovedita clinic, aprobat in U.E., disponibil in farmaciile din Romania fara prescriptie medicala.

alli recompenseaza eforturile sustinute ale utilizatorilor dispusi sa respecte o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi si, folosit in asociere cu programul alli, ii ajuta sa adopte, pe termen lung, o dieta si un stil de viata sanatoase. Pentru a beneficia de ajutor pentru scaderea in greutate si de indrumare pentru atingerea scopurilor propuse, utilizatorii alli vor primi un ghid gratuit, disponibil in farmacii, care va include si un jurnal alimentar. De asemenea, acestia vor avea acces liber la un program online de suport cu informatii si instrumente, printre care se numara:

• o gama larga de retete cu un continut sarac in grasimi;
• optiuni alimentare sanatoase;
• un instrument de calcul al IMC;
• sfaturi despre cum pot adopta un stil de viata mai activ.

O scadere treptata, de 5-10% din greutatea corporala, atrage imbunatatirea semnificativa a sanatatii fizice si a starii emotionale de bine.2-4 “Cercetarile au demonstrat ca anual, consumatorii cheltuiesc mii de RON pe diete la moda, „pastile miraculoase” pentru slabit si suplimente alimentare pentru scaderea in greutate a caror eficacitate nu a fost dovedita si care adesea nu beneficiaza de suportul unor dovezi stiintifice. Punand la dispozitia persoanelor supraponderale un medicament aprobat, disponibil fara prescriptie medicala, acestia vor avea la indemana un tratament cu eficacitate dovedita clinic, care ii poate ajuta in lupta cu kilogramele in exces. Pentru multi dintre ei, scaderea in greutate poate deveni un catalizator al imbunatatirii starii generale de sanatate si a increderii in sine,” a afirmat expertul european in obezitate, Profesor Dr. Stephan Jacob de la Institutul Cardio-Metabolic, Villingen-Schwenningen, Germania.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: