Setari Cookie-uri

Asteptarea a luat sfarsit

alli (orlistat 60 mg) - Tratamentul pentru scaderea in greutate cu eficacitate demonstrata clinic, poate fi achizitionat acum din farmacii, fara prescriptie medicala

Adrian Samson , General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, producatorul alli, declara: “Obezitatea este o ingrijorare majora a societatii noastre, iar oamenii au nevoie de ajutor. alli nu este o solutie infailibila. alli ofera o modalitate dovedita clinic de a ajuta oamenii sa slabeasca. Incepand cu iunie 2007 alli a fost bine primit de milioane de oameni in SUA si suntem foarte entuziasmati gandindu-ne la numarul de persoane din Romania pe care le poate ajuta sa obtina greutatea dorita.”

alli este primul si singurul tratament pentru scaderea in greutate, aprobat in U.E., disponibil in farmacii, fara prescriptie medicala.

alli este o marca comerciala inregistrata a grupului de companii GlaxoSmithKline.

Pachetul cu 84 capsule = 250 RON = tratament 4 Saptamani; cost pe zi = 9 RON

Pachetul cu 42 capsule = 170 RON = tratament 2 Saptamani; cost pe zi = 12 RON

Nota

Cum se administreaza alli?

alli capsule contine orlistat 60 mg. alli este indicat pentru scaderea in greutate la adulti supraponderali, cu varsta de 18 ani si peste, cu un IMC ≥28 kg/m2, atunci cand este folosit in asociere cu o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi.
Doza recomandata de alli este o capsula de 60 mg de trei ori pe zi la mesele care contin grasimi. Se recomanda citirea prospectului.

Despre alli

 Ingredientul activ al alli este orlistat 60 mg
 Orlistat actioneaza local la nivelul tubului digestiv blocand absorbtia a aproximativ 25% din grasimi, actionand local, absorbtia ingredientului activ in circulatia sangvina este minima (sub 2%).
 Orlistat 120 mg este disponibil pe piata din 1999, doar pe baza de prescriptie medicala.
 Profilul de siguranta si eficacitate al orlistat este bine documentat si a fost stabilit prin intermediul datelor provenite din peste 100 de studii clinice.5
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.