Setari Cookie-uri

Coco, designerul editiei limitate Evian Brumizator 2009

Editia limitata Evian Brumizator 2009 a fost creata de marele grafician si designer francez, Coco, intr-un stil unic, minimalist, dedicat esteticului feminin.

Editia limitata Evian Brumizator 2009 a fost creata de marele grafician si designer francez, Coco, intr-un stil unic, minimalist, dedicat esteticului feminin.

Evian ofera si in acest an o noua editie limitata a Brumizatorului Evian, dedicata iubitoarelor modei si femeilor care sunt intotdeauna pregatite pentru momente imprevizibile. Editia limitata din acest an a fost creata de marele grafician si designer francez, Coco, intr-un stil unic si creativ. Majoritatea desenelor ei, picturi si schite, exprima un stil minimalist al esteticului feminin. Pielea este mereu opalescenta, fetele sunt translucide si culorile sunt intotdeauna catifelate. Totul pare degajat, mladios si natural, ca o reintoarcere inevitabila la sursa. Acest stil se potriveste perfect lumii Evian si valorilor sale esentiale: frumusetea naturala, puritatea pielii si caracteristicile distincte.

Anul acesta, Evian Brumizator devine accesoriul esential al oricarei femei care pretuieste frumusetea si care considera ca aceasta trebuie intretinuta permanent. Brumizatorul Evian este unul dintre cele mai naturale secrete ale frumusetii. Pentru femeile romantice, fermecatoare, elegante sau cele boeme, acest spray celebreaza gratia si delicatetea, calitati dorite de orice femeie. Brumizatoarele Evian seduc cu promisiunea unui moment special, de neuitat, care ofera inviorarea pielii si prospetime garantata.

Evian Brumizator propaga milioane de micro-picaturi pentru a favoriza apa sa patrunda straturile externe ale epidermei si mareste rata de hidratare la 16% (utilizare regulata, de doua ori pe zi), este 100% naturala, are un continut echilibrat de minerale si un PH neutru. Rezultatul utilizarii zilnice a acestui produs este o piele mai luminoasa, intinerita, neteda si elastica, sanatoasa si naturala. Evian Brumizator este instrumentul perfect pentru ca pielea sa fie mai luminoasa, mai hidratata si catifelata. Ca o memorie vie, pielea retine si exprima prospetimea fara precedent pe care o capeti in urma unui moment scurt de utilizare a Brumizatorului Evian.

Evian Brumizator intra in orice geanta, avand doar 50 de ml, este usor de manuit si poate fi folosit oriunde, de la birou la sala de fitness. Spray-urile Evian sunt naturale si ofera o prospetime permanenta. Intre doua pulverizari (chiar si fara oglinda) pielea este hidratata si machiajul ramane intact pentru tot restul zilei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.