Setari Cookie-uri

Coco, designerul editiei limitate Evian Brumizator 2009

Editia limitata Evian Brumizator 2009 a fost creata de marele grafician si designer francez, Coco, intr-un stil unic, minimalist, dedicat esteticului feminin.

Acest pas simplu aduce pielii starea de bine necesara oricand, in orice moment al zilei. Mai mult, combate pielea uscata cauzata de aerul conditionat, poluare sau schimbarile de clima.

Brumizatorul Evian te ajuta in mod natural sa conservi frumusetea pielii tale

Brumizatoarele Evian te ajuta sa iti ingrijesti pielea in mod natural pentru rezultate vizibile. Ofera hidratarea, tonifierea, reimprospatarea pielii si baza necesara pentru machiaj.

Caracteristicile sale recomanda Evian Brumizator pentru utilizarea zilnica.

1. Ingredientele active ale produselor de ingrijire ale pielii sunt mai eficiente daca spray-ul Evian este aplicat mai intai. O piele mai hidratata, revitalizata si neteda inseamna de fapt o piele mai sanatoasa si trasaturi mai luminoase. Folosit ca un tratament zilnic de baza, brumizatorul Evian intensifica frumusetea naturala a unei femei.

2. Dimineata si seara, dupa spalare, pulverizeaza fata incepand de la gat pana la frunte pentru a neutraliza efectul apei dure, hidratand si pregatind pielea pentru produsele cosmetice. Oriunde, acasa, la birou, la sala, Evian Brumizator trebuie sa devina o parte din rutina zilnica de ingrijire a pielii tale pe toata perioada anului.

Dupa aplicarea machiajului, pulverizeaza apa Evian pe toata fata pentru a mentine efectul o perioada mai lunga de timp. Tine tubul la aproximativ 30 de centrimetri de fata si incepe pulverizarea de la gat urcand incet pana la frunte. Asteapta cateva minute, apoi sterge usor cu un servetel.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.