Setari Cookie-uri

Adio plicuri cu bani la nunta

Foarte popular in mai toate colturile lumii dar indeosebi pe continentul american, serviciul special online denumit registrul de nunta este lansat oficial in Romania de o companie specializata de travel. Round The World Travel lanseaza incepand cu primavara acestui an cea mai noua si inovativa platforma online a unui registru de nunta.

www.myweddinggift.ro ofera un pachet de baza care include crearea paginii de cuplu, trimiterea unei invitatii dar si crearea si administrarea listei de invitati, pe cand pachetul extins, ofera posibilitatea de creare si administrare a registrului de nunta, consiliere din partea companiei specializate pentru planificarea lunii de miere cat si carduri de invitatii personalizate in format tiparit.

Invitatii au posibilitatea de a surprinde mirii intr-o nota cat mai personala si originala, cumparand dintr-o lista unicat de servicii cadouri a caror valoare devine inestimabila odata cu trecerea timpului. Se evita astfel cutuma desueta a inmanarii plicului cu bani.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.