Setari Cookie-uri

Scapa-l de sforait!

Miercuri, 20 mai 2009, ora Grupul Hipocrate a lansat noului spray anti-sforait SILENCE.

Miercuri, 20 mai 2009, ora Grupul Hipocrate a lansat noului spray anti-sforait SILENCE®.

Produsul pe baza de plante reduce progresiv sonoritatea sforaitului si amelioreaza problemele legate de tulburarile de somn. Eficienta spray-ului SILENCE® a fost testata clinic si confirmata de specialisti europeni.

Sforaitul, o problema cronica ce diminueaza calitatea vietii

Daca sforaitul ar fi o boala, am putea spune ca ne aflam in fata celei mai raspandite boli „populare“.

Sforaitul nu este un moft sau un subiect de gluma, ci o boala cronica ce afecteaza, potrivit statisticilor mondiale, peste 40% dintre adulti, iar numarul barbatilor care au aceasta tulburare de somn este dublu fata de cel al femeilor. In Europa, 45% din populatie sufera din cauza sforaitului, iar pentru un sfert dintre acesti oameni fenomenul s-a cronicizat.

Studiile mai arata ca 54% dintre familii au o persoana care sforaie si 90% dintre acestea au cate patru episoade pe saptamana. De regula, sforaitul este mai frecvent intalnit la barbati si la persoa-
nele supraponderale. Problema se agraveaza odata cu inaintarea in varsta! Aproximativ 80% dintre cuplurile care se confrunta cu aceasta problema dorm periodic in camere separate si circa 9 din 10 afirma ca relatia lor ar avea de castigat daca ar exista o solutie impotriva sforaitului.

Sforaitul este o problema reala in cuplu. Partenerii persoanelor care sforaie pierd, in medie, doi ani de somn din viata, este concluzia unui studiu realizat de medicii britanici. Dintre cei 2.000 de adulti care au participat la acest studiu, 85% au indicat ca relatia ar merge mai bine daca partenerul ar putea sa-si rezolve problema legata de sforait. 55% dintre respondenti au indicat ca sforaitul le-a afectat si viata sexuala. Sforaitul poate duce si la divort.

SILENCE®, solutia naturala si integrala pentru eliminarea sforaitului

Datorita compozitiei sale speciale, sprayul SILENCE® reduce treptat sforaitul si contribuie eficient la stimularea ritmului normal de somn-stare de veghe, precum si la sprijinirea echilibrului ceasului biologic intern, fara a crea obisnuinta sau efecte secundare.

SILENCE® este eficient inca din prima noapte. Un sistem special de pulverizare care creeaza o spuma cu aroma de menta ce acopera tesuturile de la nivelul gatului si asigura proprietati de lubrifiere ale mucoasei peretelui faringian. Aceasta reduce inca din prima noapte vibratia valului palatin moale si zgomotul de sforait provocat de aceasta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.