Setari Cookie-uri

Scapa-l de sforait!

Miercuri, 20 mai 2009, ora Grupul Hipocrate a lansat noului spray anti-sforait SILENCEョ.

SILENCE® are efect de durata. SILENCE® ramane activ in timpul somnului datorita formulei sale bioadezive. Utilizarea regulata a produsului SILENCE® ajuta la stabilizarea tesuturilor si contribuie la o reducere progresiva a sonoritatii sforaitului. Pe langa aplicarea sa usoara, SILENCE® are gust placut si persistent de menta.

SILENCE® amelioreaza problemele legate de somn

In cadrul cercetarii realizate in decursul unei aplicatii, s-a demonstrat ca intr-un interval de timp de 30 de zile in care este luat produsul SILENCE®, acesta amelioreaza considerabil comportamentul de adormire seara, sforaitul, calitatea somnului de durata in timpul noptii, trezirea matinala la timp, precum si calitatea somnului, in general.

Sprayul SILENCE® a fost testat in cadrul studiului de control aleatoriu dublu-orb, efectuat la Clinical Investigation Centre Lyon, confirmat de Comittee for the Protection of Persons South East III si inregistrat la Ministerul Sanatatii din Franta. Eficienta lui SILENCE® s-a confirmat la participantii la acest studiu, in varsta de peste 40 de ani.


Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: