Setari Cookie-uri

BIOlogia in sprijinul DERMAtologiei

Brandul BIODERMA are drept obiectiv corectarea disfunctiilor cutanate prin relansarea naturala a mecanismelor fiziologice ale pielii.

Complexul patentat BIODERMA Patentul Cellular Bioprotection® permite pastrarea structurii celulelor si functionarea normala a acestora:

Un bronz intens si o fotoprotectie sigura!

NOU: PHOTODERM BRONZ SPF 40, UVA 26

BIODERMA Laboratoire Dermatologique nu a uitat de placerea bronzarii...

Photodrm Bronz ofera un bronz intens si de lunga durata asigurand, in paralel, o protectie inalta si performanta, gratie filtrelor organice cu SPF 40 si UVA 26. Protectia celulara suplimentara gratie complexului patentat Cellular Bioprotection, asigura o eficacitate optima in completa siguranta.
Photoderm BRONZ SPF 40 ofera un concept inovator activator de bronzare gratie noului complex patentat care stimuleaza melanogeneza.

Photoderm BRONZ SPF 40 activeaza si intensifica bronzarea la toate nivelurile, stimuland tirozinaza, imbunatatind distributia pigmentilor de melanina, pentru o bronzare intensa si uniforma.

Un efect cosmetic

Cu Photoderm BRONZ, bronzul dumneavostra este activat devenind mai intens si mai rezistent. Forma de prezentare sub forma de spray faciliteaza utilizarea. Se aplica usor si rapid. Textura invizibila. Formula parfumata.

PHOTODERM LOTIUNE REPARATOARE DUPA PLAJA, 200 ML

Calmeaza eritemul solar, previne imbatranirea cutanata fotoindusa si hidrateaza pielea prevenind descuamarea. Formula parfumata

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.