Setari Cookie-uri

La multi ani, Loreal!

Intotdeauna aventurile sunt surprinzatoare! Stiai ca pentru LOreal, aventura frumusetii a inceput in bucatarie?

100 ani de cuceriri si pasiune

Inca din 1914, L’Oreal a infiintat o retea embrionara in Europa. Astazi, aproape 90% din cifra de afaceri a grupului este realizata in afara Frantei, din care aproape o treime este generata pe pietele emergente. Expansiunea internationala a explodat pur si simplu in anii ’90, prin achizitii strategice, care au permis grupului sa-si extinda dezvoltarea internationala. Compania L’Oreal este prezenta acum in mai mult de 130 de tari, adresandu-se unui miliard de consumatori.

Comentand pe marginea oportunitatilor de dezvoltare viitoare, Jean-Paul Agon a adaugat ca “globalizarea pietei de cosmetice este abia la inceput. Acest aspect inseamna pentru compania noastra o oportunitate uriasa pentru cel putin 20 de ani de acum inainte.”

Reafirmarea unui angajament de lunga durata pentru responsabilitatea sociala

Odata cu sarbatorirea a 100 de ani de existenta, L’Oreal a anuntat astazi desfasurarea a
100 de proiecte sociale, menite sa ajute si sa sprijine comunitatile la nivel local, prin initiative concrete. Fiecare proiect, initiat si sustinut de catre filialele grupului din intreaga lume, reflecta un angajament de lunga durata a grupului L’Oreal pentru responsabilitatea sociala.

Cele 100 de proiecte sunt dezvoltate in cele trei directii vizate de activitatile de filantropie ale grupului: educatia, incurajarea respectului de sine si promovarea cercetarii stiintifice.

Fiind adaptate la diferitele contexte ale culturilor locale, obiectivele acestor proiecte sunt:

- Facilitarea accesului copiilor si tinerilor, in special defavorizati, la educatie, si cu precadere a celor ce provin din zone rurale: de exemplu, in Brazilia, L’Oreal sustine intemeierea unei scoli care va pregati tinerii defavorizati pentru o viitoare cariera in industria cosmeticelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.