Setari Cookie-uri

La multi ani, Loreal!

Intotdeauna aventurile sunt surprinzatoare! Stiai ca pentru L’Oreal, aventura frumusetii a inceput… in bucatarie?

- Sustinerea persoanelor suferinde sau cu nevoi speciale: de exemplu, in Singapore, proiectul „Atingand Culorile” urmareste sa ajute 100 de tineri nevazatori sa devina independenti in vietile lor cotidiene, invatandu-i despre diverse tehnici si obiceiuri de ingrijire personala.

- Oferirea sprijinului comunitatilor defavorizate sau vulnerabile: de exemplu, in Portugalia, proiectul „Investigatie pentru o educatie mai buna” urmareste incurajarea unei pregatiri profesionale pentru tinerii nescolarizati din cartiere defavorizate.

- Promovarea stiintei: de exemplu, in Indonezia, L’Oreal organizeaza si sustine programe de descoperire a Stiintelor in 10 institutii de invatamant defavorizate.

Ca parte integranta a efortului L’Oreal de a incuraja schimburile culturale, aceste proiecte vor implica si angajatii Grupului, acordandu-le oportunitatea de a darui din timpul, cunostintele si capacitatile lor.

„Suntem dedicati intru totul ducerii la bun sfarsit a angajamentului nostru de a fi o companie responsabila.

Ne-am dorit ca Centenarul nostru sa fie atat o oportunitate de a celebra si de a recunoaste extraordinara contributie a echipelor noastre trecute si prezente din jurul lumii, cat si o ocazie de a imparti cu ceilalti, de a ne incuraja angajatii sa isi demonstreze responsabilitatea de cetateni. Asadar, pentru a sustine comunitatile defavorizate din jurul lumii intr-un mod concret si cu adevarat eficient, fiecare filiala isi va stabili propriul proiect social local”, a concluzionat Jean-Paul Agon.

In Romania, programul « Romania, esti frumoasa ! »

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta la nivel mondial, L’Oreal Romania lanseaza astazi, 4 iunie, un proiect dedicat studentilor constand intr-un concurs de fotografie cu tema „Romania, esti frumoasa!”.

„Prin lansarea proiectului “Romania, esti frumoasa!”, L’Oreal Romania cauta sa descopere si sa prezinte frumusetea prin ochii oamenilor, sa le dezvolte mandria de tara si sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti care vor primi, ca premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON”, a declarat Richard Matalon, Coutry Managing Director L’Oreal Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.