Pentru prima oara pe scenele romanesti, trupa cubaneza „Madera Limpia” (Lemn Curat) va concerta, intr-un show exceptional oferit de Corona Extra. In perioada 4-14 iunie, publicul roman din 7 orase este invitat sa savureze ritmurile cubaneze oferite de Madera Limpia.

Cele mai emo╚Ťionante citate despre muzic─â

Berea Corona Extra este una dintre marcile iconice din portofoliul companiei BDG Import si este produsa si in acest moment dupa acceasi reteta originala, de acum 84 de ani. Pentru a duce mai departe spiritul berii produse in Mexico City, Corona Extra aduce pe scena din Romania trupa Madera Limpia. Cunoscuta pentru modalitatea unica de a combina instrumentele de lemn (de unde si numele!) cu ritmurile cubaneze, trupa a lansat recent cel de-al doilea album al sau, „La Corona”. Acesta impleteste traditiile, valorile si mostenirea Cubei natale, pentru a pune mai presus de orice celebrarea vietii.

„Avem placerea de ne a implica intr-un proiect unic in Romania, intr-un show cu un sound inegalabil si care va avea, in mod sigur, priza la publicul roman. Speram sa facem o surpriza placuta tuturor consumatorilor de Corona Extra, oferindu-le, alaturi de berea lor favorita si un show muzical de calitate”, a declarat Alina Berciu, Brand Manager Corona Extra.

Turneul trupei Madera Limpia se va desfasura in 7 orase din tara: Sibiu, Brasov, Timisoara, Snagov, Bucuresti, Constanta si Mangalia. Gazda turneului este Wilmark, care va prezenta intr-o maniera originala formatia cubaneza.

Programul turneului:
• Sibiu – 4 iunie, Liquid Club
• Brasov – 5 iunie, Kasho Club
• Timisoara – 6 iunie, Heaven Studio
• Snagov – 08 iunie, El Capitan
• Bucuresti - 11 iunie, Silver Church
• Mamaia – 12 iunie, The Office Temporary Lounge
• Neptun – Olimp – 13 iunie, Club Vision

Despre Madera Limpia

Madera Limpia (Lemn Curat) a fost infiintata la sfarsitul anilor `90 in Guantanamo. Trupa combina sound-ul instrumentelor de lemn cu ritmurile cubaneze. Cei sapte muzicieni care formeaza Madera Limpia au realizat soundtrack-ul filmului „Paraiso”, regizat de Alina Teodorescu. „Paraiso” este si numele dat primului lor album. Dupa lansarea oficiala a albumului de debut si doua turnee europene de succes, Madera Limpia s-a intors in Cuba natala pentru a-si impleti traditiile, valorile si mostenirea cu experientele nou dobandite. Cel de-al doilea album, „La Corona”, aduna la un loc tristete si emotie, dar pune, mai presus de orice celebrarea vietii, puterea de a lupta pentru ea.

De ce s─â por╚Ťi coroni╚Ť─â cu flori naturale la nunt─â ├«n loc de voal
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: