Setari Cookie-uri

Corona Extra prezinta trupa Madera Limpia

Pentru prima oara pe scenele romanesti, trupa cubaneza Madera Limpia (Lemn Curat) va concerta, intr-un show exceptional oferit de Corona Extra. In perioada 4-14 iunie, publicul roman din 7 orase este invitat sa savureze ritmurile cubaneze oferite de Madera Limpia.

Pentru prima oara pe scenele romanesti, trupa cubaneza „Madera Limpia” (Lemn Curat) va concerta, intr-un show exceptional oferit de Corona Extra. In perioada 4-14 iunie, publicul roman din 7 orase este invitat sa savureze ritmurile cubaneze oferite de Madera Limpia.

Berea Corona Extra este una dintre marcile iconice din portofoliul companiei BDG Import si este produsa si in acest moment dupa acceasi reteta originala, de acum 84 de ani. Pentru a duce mai departe spiritul berii produse in Mexico City, Corona Extra aduce pe scena din Romania trupa Madera Limpia. Cunoscuta pentru modalitatea unica de a combina instrumentele de lemn (de unde si numele!) cu ritmurile cubaneze, trupa a lansat recent cel de-al doilea album al sau, „La Corona”. Acesta impleteste traditiile, valorile si mostenirea Cubei natale, pentru a pune mai presus de orice celebrarea vietii.

„Avem placerea de ne a implica intr-un proiect unic in Romania, intr-un show cu un sound inegalabil si care va avea, in mod sigur, priza la publicul roman. Speram sa facem o surpriza placuta tuturor consumatorilor de Corona Extra, oferindu-le, alaturi de berea lor favorita si un show muzical de calitate”, a declarat Alina Berciu, Brand Manager Corona Extra.

Turneul trupei Madera Limpia se va desfasura in 7 orase din tara: Sibiu, Brasov, Timisoara, Snagov, Bucuresti, Constanta si Mangalia. Gazda turneului este Wilmark, care va prezenta intr-o maniera originala formatia cubaneza.

Programul turneului:
• Sibiu – 4 iunie, Liquid Club
• Brasov – 5 iunie, Kasho Club
• Timisoara – 6 iunie, Heaven Studio
• Snagov – 08 iunie, El Capitan
• Bucuresti - 11 iunie, Silver Church
• Mamaia – 12 iunie, The Office Temporary Lounge
• Neptun – Olimp – 13 iunie, Club Vision

Despre Madera Limpia

Madera Limpia (Lemn Curat) a fost infiintata la sfarsitul anilor `90 in Guantanamo. Trupa combina sound-ul instrumentelor de lemn cu ritmurile cubaneze. Cei sapte muzicieni care formeaza Madera Limpia au realizat soundtrack-ul filmului „Paraiso”, regizat de Alina Teodorescu. „Paraiso” este si numele dat primului lor album. Dupa lansarea oficiala a albumului de debut si doua turnee europene de succes, Madera Limpia s-a intors in Cuba natala pentru a-si impleti traditiile, valorile si mostenirea cu experientele nou dobandite. Cel de-al doilea album, „La Corona”, aduna la un loc tristete si emotie, dar pune, mai presus de orice celebrarea vietii, puterea de a lupta pentru ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.